Geslachtbepaling

17 antwoorden en 45344305x bekeken

mama3 07-01 om 10:27

Hallo dames,
vanavond heb ik een pret echo waarin het geslacht bepaald wordt! Duim allemaal voor me dat het gaat lukken!!!!! Ben zo benieuwd..........misschien dit keer een jongen???? Heb al twee mooie dochters!!!! Maar ja, belangrijkste is dat de baby gezond is, laat dat voorop staan!
Jullie horen van me.

reageer

Lynn 07-01 om 10:59

O wat spannend!! Hoever ben je? Ik heb ook een geslachtsbepaling laten doen en na een jongen krijgen we nu een meisje! Ben helemaal in de wolken! Zo leuk! Snap dat je na 2 meiden een jongen wel super zou vinden! Succes!

Liefs lynn

mama3 07-01 om 11:12

@ Lynn, ben vandaag 16weken en 3 dagen. Wanneer kon je het bij jouw zien? En leuk dat je strakkies een konigskoppeltje hebt!

Lynn 07-01 om 11:43

Hallo,

Ik heb het al met 13 weken laten doen in België... Die mevrouw heeft speciale apparatuur waarmee je het met 13 weken al kon zien! Ik was zo nieuwsgierig!! Ha ha.... Was 99,9% een meisje en ook heel duidelijk te zien! Laat je wat weten wat het geworden is!

Liefs lynn

mama3 07-01 om 12:25

Hoi Lynn,
natuurlijk laat ik het je weten als we weten wat het geworden is!

Evaatjuh83 07-01 om 14:21

Heb 22-12 een pretecho laten doen om te weten wat t wordt. Was toen 16 weken en 5 dagen. Het heeft 3 kwartier geduurd voordat ie liet zien dat ie een jongen is! Was heel leuk om m weer ff te zien!

angelique (Gast) 07-01 om 19:21

Hoii,

Wat leuk zon pretecho.
Mag ik vragen waar je dat kan laten doen en wat het kost? Ik hoor het wel!

Groetjes

Lynn 07-01 om 19:34

Hallo mama3,

En?? Wij hebben vandaag nog een echo bij de vk gehad... Zij bevestigde ook dat het een meisje is! Ben nu 18 weken en 3 dagen. Ben blij dat het ook echt een meid is! Helemaal happy!

Angelique ik kom zelf uit Limburg en waar ik de echo heb laten maken is in Lommel België. Je kan kijken op de site www.echobaby.be. De geslachtsbepaling is vanaf 35 euro oplopend naar eigen wens. Zij is zover ik weet de enige die het vanaf 13 weken al kan zeggen dankzij de nieuwste apparatuur. Erg leuk en vooral voor de nieuwsgierige mama's onder ons die niet kunnen wachten!

Liefs

mama3 07-01 om 21:51

Hoi Lynn,

helaas, niet te zien! Hij of zij lag met de beentjes in de kleermakerzit en daardoor was het niet te zien! Over twee weken een nieuwe kans... Was wel weer fijn om je baby weer even te zien en het hartje weer te horen! Ik kom trouwens ook uit limburg.

Lynn 07-01 om 23:44

O wat een pestkopje.... Hi hi moeten jullie nog langer in spanning zitten! Wel fijn dat je je kleine uk weer even gezien hebt! Heerlijk toch! Ik mag over 2 weken ook weer, heb dan 20 weken echo!

Liefs hopelijk werkt ie over 2 weken wel mee!

mama3 08-01 om 08:08

ja, echt een pestkopje! Mijn oudste baalde wel flink want ze is zo nieuwschierig of ze weer een zusje of toch een broertje krijgt? Ja is zo fijn om die uk weer even te zien. Anders had ik hem pas over 3 weken weer gezien bij de 20 weken echo.
Waar woon je eigenlijk in Limburg? Ik kom uit Velden.

Mommy-Of-Nyana 08-01 om 11:24

Hoi meiden,
onze gynae kan het ook vroeg zien :-) ik was 12 weken en enkele dagen en ze zei toen al dat we een meisje gingen krijgen aan de hand hoe het kleintje lag en dergelijke.. En op 16weken lag ons dame niet goed voor te zien maar bij de 20weken echo heeft na veel moeite toch tussen der beentjes laten zien :-P zodat mama en papa toch zeker waren haha.. Leuk zo je kleine uk zien he op de echo's..
Nou mama3 hopelijk laat hij/zij volgende keer tussen de benen piepen hihi zo klein nog en al zo met mama en papa hun voeten spelen hihi...

Veel genot nog van jullie zwangershap meiden jullie zitten al bijna halfweg weer :-D gaat toch zo snel!!
Liefs daphne

appel 08-01 om 12:23

Wij wisten al bij echo aan 11 weken dat het een jongetje ging zijn! Was ook wel heel erg duidelijk moet ik zeggen... Ben blij dat ik het zo zeker weet...

TheyCallMe.M0mmy..♡ 09-01 om 20:40

Hallo Dames,
Ik heb vandaag een gewone echo gehad en ze konden met 100% zeggen dat we naar een jongentje nu een meisje krijgen..
Manlief blij en ik ook blij!

Sandra 14-01 om 11:40

Spannend dus nog even mama3...
Wij hebben afgelopen donderdag de 20 weken echo gehad, en hebben gelijk aangegeven dat wij het geslacht juist niet willen weten
We zijn natuurlijk wel heel nieuwsgierig !! Maar willen het net als bij onze dochter een verassing laten tot de geboorte.
We hebben even getwijfeld om het toch te vragen omdat het wel makkelijker is met alles kopen, maar we hebben het gekozen om de kleuren van het kamertje en de kinderwagen enz heel neutraal gehouden.

Leuk dat jullie na een jongen nu een meisje krijgen MamaAiden&Pukkie !! 

RJ 15-01 om 21:25

Hoi allemaal, Wat leuk dat sommige al zo vroeg het geslacht weten. Wij zijn ook erg nieuwsgierig naar het geslacht. Het is dan zo veel leuker om te shoppen. Zijn nu al enorm verwend door de familie maar het is nu voornamelijk witte kleding. Heerlijk om gericht te kunnen winkelen. En dan ook niet meer uren hoeven denken over de namen, want wat is dat lastig. Scheelt toch al als je maar voor 1 geslacht wat hoeft te bedenken. Ik heb op onze trouwdag in februari een pretecho laten plannen met geslachtsbepaling als verrassing voor mijn man. Zijn dan 17 weken zwanger, hoop dat ze het kunnen zien. Liefs

appel 16-01 om 17:48

Wat een leuke verrassing voor jullie trouw RJ! Hoop dat jullie het geslacht zullen kunnen weten dan! Is zo plezant om te weten of het een jongen of meisje wordt :-) Ik zou het niet kunnen om het geslacht niet te weten tot aan de geboorte, ben veel te nieuwsgierig! :-)

proficiat trouwens met jullie huwelijk!

appel 16-01 om 17:50

Ik denk trouwens ook niet dat onze gyn had knn verstoppen dat het een jongetje was, want al aan de 11weken echo zei mijn vriend: "tis een jongetje he", tis op zoveel echobeelden veel te goed te zien om te verstoppen!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geslachtbepaling' in het Zwangerschapsforum