Ervaring Medela buikband??

4 antwoorden en 45242931x bekeken

Kelly 14-03 om 19:50

He meiden,
Ik heb eigenlijk al vanaf het moment dat mijn baarmoeder is gaan groeien veel last van mijn buik. Als ik een klein stukje loop dan is mijn buik zo loodzwaar dat ik er echt buikpijn van krijg.
Nu ben ik op zoek gegaan naar een buikband die niet je bekken en rug ondersteunt (daar heb ik namelijk geen last van), maar echt een buikband die je buik een beetje tilt, zodat ik dat niet allemaal zelf hoef te doen.
Is er iemand hier die ervaring heeft met de Medela buikband? Ik heb hem op marktplaats al zien staan en ook via thuiszorgwebwinkels is hij wel te bestellen voor ongeveer €10 euro. Niet duur dus het proberen waard denk ik. Maar ik ben benieuwd naar ervaringen van iemand die ook zo'n band heeft.
Hoop dat jullie me kunnen helpen.
Liefs!

reageer

Iza 14-03 om 19:55

Ik heb alleen ervaring met de buikband van prenatal. Brede elastische band die je om je bekken vastmaakt en dan een elastische band die om je buik heen gaat, zorgde voor mij ook dat het gewicht van m'n buik niet zo vervelend aanvoelde. Misschien ook het proberen waard? Medela geen ervaring mee, sorry

Nienke (Gast) 14-03 om 20:16

Ik heb alleen ervaring met die bekkenband van Anita, maar ik weet dat Carriwelle een buikband voor de buik heeft : http://www.inpositiekleding.nl/carriwell-support-buikband.html

Dit is meer dan zo'n buikband voor de sier. En dit heeft niet direct met je bekken te maken. Zo'n echte bekkenband moet je trouwens ook niet veel dragen ivm slap worden van spieren, tenminste dat vertelde een fysio mij, mag maar enkele uren per dag.

Kelly 15-03 om 10:27

iza en nienke bedankt. Ik heb inderdaad ook gelezen dat die bekkenband niet de hele dag mag.
Ik ga de medela band gewoon kopen en kijken of ik daar iets aan heb. Wil wel mijn vk even bellen of ik dit wel langer om mag hebben, of misschien ook maar een paar uurtjes per dag.
X

Kelly 21-03 om 11:30

Voor iedereen met buikpijn of andere klachten. Ik heb de band binnen en ben er super gelukkig mee. Ik kan ineens gaan staan zonder dat alles begint te trekken en pijn doet! Echt een aanrader!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ervaring Medela buikband??' in het Zwangerschapsforum