De meest vreselijke nachtmerries

13 antwoorden en 44898168x bekeken

LBink 13-05 om 04:58

Ik ben net weer eens wakker geworden van een nachtmerrie... nu ging ik in mijn droom met de hond naar de dierenarts om vervolgens te horen dat hij een hersentumor heeft en ingeslapen moet worden... Ik kan het nu dat ik het op schrijf wel refereren aan dat ik waarschijnlijk bang ben om m'n 2 honden te verwaarlozen als de baby er is, want ik ben erg actief met ze. En ik ben deze week bij de dierenarts geweest die achteraf bang was voor een tumor. Maar heb net ff een half uur aan 1 stuk liggen huilen, we hebben hem geadopteerd en heropgevoed en train nu op hoog niveau met hem dus hij ligt me enorm dicht aan het hart.
zijn er meer mensen met "echte dromen"/nachtmerries tijdens de zwangerschap?

reageer

d0nnaxx 13-05 om 08:35

ooh wat een vreselijke droom. ik zou er niet te veel aan proberen te denken! er maar aan blijven denken dat dromen bedrog zijn..

ik heb idd zelf ook levensechte dromen en meestal zijn dit ook geen leuke dromen. gelukkig vergeet ik ze zodra ik aan mijn dag begin. wil er niet teveel blijven stilstaan.. maar het blijft vervelend!! k vraag me af of dit ook te beinvloeden is.

LBink 13-05 om 09:05

Ik lees overal dat het door de hormonen komt ik heb ook hele leuke dromen gehad over m'n bevalling en dat het een meisje wordt en hoe ik haar zou noemen. maar m'n nachtmerrie's gaan altijd over m'n oudste hond, terwijl het best goed met hem gaat. ik denk er vaak niet lang aan maar dit maakte me zo van streek dat ik dacht ik moet het even van me afschrijven

d0nnaxx 13-05 om 09:13

logisch, daar is het forum ook voor toch! ik hoop dat je niet heel veel last blijft houden van je nachtemerries.. sterkte!

Hoi hoi...


Hier ook heel veel nachtmerries...zo droomde ik laatst dat we een hele grote baby kregen...ik kon het niet eens vasthouden zo groot haha..ik zei tegen m,n man dat kan toch niet dit is toch geen baby meer hihi,maar dat komt denk ik doordat we al een zoontje hebben van 6.
Of dat m,n buik ineens weg is zonder dat er wat is uitgekomen...ook zo raar

Kacheltje 13-05 om 17:56

Oh oh, idd ook veel dromen, maar gelukkig niet zulke enge... ik droomde dat ik weer in Pakistan zat... weer aan het werk, was best gezellig. En idd heel erg echt.

Ja de dromen zijn idd heel erg echt en daardoor nog enger enz...

LBink 13-05 om 23:36

ja wel stom dat ik over m'n hond droom.

d0nnaxx 15-05 om 14:53

Ik ben zelf niet zo van medicijnen, maar ik heb wel een tijdje gehad (toen ik niet zwanger was) dat ik heel veel droomde en daardoor niet genoeg nachtrust kreeg. Mijn moeder kwam toen aanzetten met een zelfgemaakt kussentje van lavendel en nog een kruid, die rustgevend is, waardoor ik minder dromen kreeg en dus meer nachtrust... misschien een idee? t kan geen kwaad iig..

Olivia-Anna 14-05 om 00:52

Hetn onderwerp is hier wel vaker verschenen!

Ik heb vroeger nog medicatie gekregen om me mijn dromen te onderdrukken en niet te herinneren.
Afhangende van mijn gemoedstoestand zijn mijn dromen te realistish.
En ik kan er dagen erna nog over piekeren.
Ik herinner me zelfs wat iedereen aanhad!

Met precies 12 weken droomde ik dat ik een miskraam kreeg en de volgende ochtend
huilend wakker natuurlijk en mijn buikspieren deden pijn!!
De angst, pijn en schaamte!! Het leek alsof ik het echt had meegemaakt en het duurde een tijd voor ik doorhad dat het niet was gebeurd!

Nu droom ik natuurlijk dat iemand haar meeneemt en ik machteloos sta,
mijn man moet me vaak wakkerschudden en dan duiken voor mijn vuisten!!
Schaam me er soms voor...

ja echt heel erg raar,toen ik nog niet zwanger was droomde ik dat ik zwanger was en nu droom ik soms heel erg echt dat ik beval van de raarste baby,s

miranda1977 14-05 om 15:44

ik had dat ook de meest vreselijke nachtmerries niet normaal.
nu heb ik het niet zo vaak meer maar toen ik nog geen 12 weken was was het
onderhand elke dag wel.
ik werd dan echt schrikkend wakker.

N. Coppola 15-05 om 15:41

Hey toekomstige mama’s,

Ik ben momenteel niet zwanger  (reeds mama geworden) maar toen ik 6maanden zwanger was had ik een vreselijke nachtmerrie (ik droom het nog steeds en al sinds mijn tienerjaren)

Ik droomde dat er duizenden spinnen op mij kuipten en zelf van die tarantula’s, het leek zo echt dat ik in mijn slaap schrok en van mijn hoge bed viel , en eigenlijk een meter verder belande tegen mijn commode! Gelukkig dat mijn man juist thuis was (hij was op stap met vrienden) en net toen ik viel en van de pijn kreunde schrok hij ook , hij was zo danig in paniek dat hij gewoon door de deur stormde (deur kapot dan) om te zien wat er gebeurde! Gelukkig dat ik niet op mijn buik viel maar mijn rug was wel bont en blauw en ik had overal pijn alsof een camion mij omver reed!!! Ik ben dan naar de spoed geweest maar gelukkig alleen maar blauwe  plekken met baby was alles ok!!!

En het grappigste eraan is dat de verpleegster mij raar keek toen ik haar vertelde wat er gebeurde!

Ze keek met grote ogen en zei, bent u zeker dat er niets achter is! Ze dacht echt dat ik mishandeld werd door mijn man!!! !oh my god

Ooh jeetje wat een verhaal zeg pfff....zal je vertellen dat ik die droom ook al heel vaak over spinnen die op mij kruipen heb gehad, heeel verschrikkelijk.zo heb ik afgelopen nacht nog diezelfde droom heb gehad en dan vlieg ik uit bed...trek de dekens eraf en doe de lamp aan haha..mijn man schrikt zich dan kappot...heb soms echt de raarste en engste dromen..wordt er soms niet goed van!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'De meest vreselijke nachtmerries' in het Zwangerschapsforum