altijd even onzeker

8 antwoorden en 44834821x bekeken

LBink 27-05 om 09:05

Ik moet morgen weer naar de VK en ben de dagen daar voor altijd wat emotioneel enonzeker. ik ben 17 weken en voel m'n kindje nog niet echt. Gisteren werd het me ineens teveel toen we het kamertje aan het inrichten waren. heeft iemand dit ook wel eens?

gr lotte

reageer

Liesbeth 27-05 om 18:04

Hallo Lotte,

Ken het gevoel helemaal hoor... Ik moet aanstaande vrijdag voor de 20 weken en sinds vorige week ben ik ineens weer kei onzeker... Wat als ze iets slechts ontdekken... Ik had dit een week voor de 16 weken echo ook hoor. Je bent nou eenmaal nooit zeker. En als je inderdaad je baby echt gaat voelen, heb je een soort controle, maar ik kan je zeggen, nu op mijn 20 weken, ik afgelopen weekend voor de eerste denk iets gevoeld te hebben hoor. Dus kop op, probeer positief te blijven... En morgen weet je weer meer!

Aoeth 27-05 om 09:22

Hoi Lbink,

ik had dit ook hoor.
Zolang ik mijn kindje niet voelde werd ik de dagen voor een controle ontzettend onzeker uit angst dat er misschien wel eens wat mis kon zijn.

Dat je met 17 weken je kindje nog niet kan voelen is normaal.
De meesten voelen het pas vanaf 20 weken, en dan nog hangt het af van hoe alles in je buik ligt.

Vanaf je je kindje kan voelen zal de onzekerheid wel wat over gaan.

Al zullen er altijd wel wat momenten blijven van onzekerheid.
Lijkt me helemaal normaal.

Ook emotionele buien horen er gewoon bij!
Gewoon over je heen laten komen en niet te druk in maken zou ik zeggen

Groetjes

LBink 27-05 om 11:26

Er is nogal wat aan vooraf gegaan voordat we zwanger raakten dus vind het niet raar.Ik heb na wat navraag over het gevoel m'n kindje 1 keer duidelijk gevoeld, maar als ik niet in een volledig stille ruimte ben kan ik me erg niet op concentreren dus voel ik het vaak niet. daar zit ik ook niet mee, maar wel het idee van ohjee straks krijgen we slecht nieuws.

Aoeth 27-05 om 13:23

Begrijp ik wel hoor, had ik ook tot op het moment dat je je kindje vaak duidelijk begint te voelen. Eens dat moment er is, ben je gewoon geruster dat alles in orde is.
Maar totdanlijkt het mij normaal dat je altijd wat ongerust ben voordat je op controle moet gaan...

LBink 30-05 om 12:46

Alles was gelukkig weer goed heb zelfs al meer beweging gevoeld vanacht

Kelly 30-05 om 13:20

LBink het komt me zo bekend voor wat jij schrijft. Tot de dag dat ik ons kindje elke dag voelde was ik ook een paar dagen echt heel onrustig als ik naar de VK moest. Wat een opluchting als je dan het hartje even weer super mooi hoorde kloppen. Gelukkig kon ik vrij snel het kindje elke dag voelen, en dan wordt het echt beter met die ongerustheid hoor!! Dan ga je ook met een gerust hart naar de VK omdat je toch weet dat je kindje wel beweegt.

LBink 01-07 om 08:10

wat jullie zeiden klopt allemaal, ik voel ons kindje nu dagelijks en moet vanmiddag naar de VK maak me al iets minder druk merk ik maar er blijft altijd even een momentje... ik heb een enorme druktemaker in m'n buik die geregeld even laat voelen dat het er nog is.

Aoeth 02-07 om 10:07

Aaah wat fijn voor je dat je nu toch al een beetje geruster bent

Je kunt reageren op dit onderwerp 'altijd even onzeker' in het Zwangerschapsforum