combinatie test

2 antwoorden en 44765273x bekeken

rodieksie (Gast) 07-06 om 23:27

Hallo allemaal
Ik wou even mijn verhaal kwijt !
Ik ben zwanger van ons 2de wondertje .
En ik had aangegeven bij de verloskundige praktijk dat we een combinatie test wouden! Mijn vriend zijn oom had het syndroom van down ! En het was voor ons niet zo dat we het kindje niet meer wouden maar dan kan je je er een beetje op voorbereiden! Dus bij de eerste afspraak moesten we al het ziekenhuis kiezen zodat ze de aanvraag meteen kon faxen ! Zat ik bij dat ze dat deed ! Ik zou vanzelf bericht krijgen van het ziekenhuis . Toen ik voor de 2de afspraak kwam zei ik nog dat ik die brief van het ziekenhuis al verwacht had nou zeiden ze die komt nog ! Kort daarop een brief van het ziekenhuis ! Komen we daar afgelopen woensdag was het de uitnodiging om kennis te maken met het ziekenhuis !!! En komen we er achyer dat de combinatie test niet meer kon !!! Was de fax nooit over gekomen !! Ik maak me er maar niet te druk om want het kan gewoon niet meer ( ja een bloed test in Belgiƫ en dat doen wij niet) maar dat was wel even domper ! Gelukkig had de arts nog wel een echo gedaan !! En dat zag er goed uit ! Nou ben blij dat ik het even van me af kon schrijven ! Nu weer genieten van me zwangerschap? want het gaat verder hartstikke goed !! Veel liefs rodieksie

reageer

Liesbeth 10-06 om 06:33

Wat een prutser! De nekplooimeting is inderdaad maar in een bepaalde periode mogelijk. Gelukkig gaf de echo aan dat alles ok is!

claudia 24-09 om 12:09

Wat vervelend dat dit zo voor jullie verpest is. Bij de 20 weken echo gaan ze het kindje helemaal nakijken op afwijkingen dus ook hier kunnen ze een hele hoop aan zien. Als dit allemaal goed is, kun je daarna lekker genieten!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'combinatie test' in het Zwangerschapsforum