Voorbereidingen

3 antwoorden en 44738344x bekeken

Monkey 13-06 om 14:45

Hey, 

Proficiat met de zwangerschap!
Wij zijn begonnen met de voorbereidingen toen ik 3 maand ver was; kamertje schilderen, meubels gekocht en uitgestald, kleertjes mooi in de kast, pamperdoekjes, tuutjes, ... Ik had zelf geurzakjes voor de vuile pampers! 
Pampers had ik nog niet, ik kreeg er mee vanuit het ziekenhuis en ik wou zeker zijn dat ik niet de verkeerde kocht. Ik heb uiteindelijk de Mini gekocht. (Ik koop telkens ook maar 1 pak per keer, hij groeit zo snel, en ik heb geen zin in een voorraadje pampers die dan uiteindelijk te klein zullen zijn!)

Wat wij wel last-minute nog moesten doen was't park uitzetten. Ik was uitgerekend op een maandag en vrijdagavond hebben wij ons park gehaald, met het idee dat ik zaterdag meer dan tijd genoeg zou hebben hiervoor. (Om 2u vrijdagnacht is mijn water gebroken!) 
Mijn ouders zijn toen achter een matras voor in het park moeten gaan, want dat hadden we toen nog niet!

In ieder geval, je kan niet alles plannen! Wij hebben zelf een maand na de bevalling nog dingen bijgekocht, we beseften pas achteraf dat we bepaalde dingen nog konden gebruiken.

Succes alleszins met de voorbereidingen

reageer

Sarah (Gast) 02-07 om 14:34

Hall9, ik had een vraagje ik ben op zoek naar die geurzakjes voor de vuile pampers maar ik weet nier waar ik ze kan vinden??

Amy 02-07 om 15:51

Bij mijn eerste hadden we rond 8 maanden de babykamer klaar. Met 7 maanden kregen we sleutel van nieuwe huis waar nog flink geklust moest worden.

Nu inmiddels 4 maanden zwanger en nog niets gedaan.

Ik had al wel een grote voorraad pampers. Allemaal gekocht in de aanbieding. Wel voornamelijk maat 2 en 3. Had 1 pak maat 1. De verwachting was dat zoonlief groot zou zijn en dat was hij ook.

Die luierzakjes kun je kopen bij de wibra.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorbereidingen' in het Zwangerschapsforum