hoofpijn !!!!!!

4 antwoorden en 44506187x bekeken

rodieksie 26-06 om 20:07

Dag dames
Ik heb een vraagje !
Zijn er nog meer dames die nu ook zo'n last hebben van hoofdpijn !!! Ik ben er echt beroerd van !! Heb het er ook al over gehad met de verloskundige en ik mag wel paracetamol die gebruik ik ook tot wat mag maar het wordt er niet echt beter van !!! Wie heeft er tips ??

reageer

Ja hoor...ik weet niet hoe lang je nu zwanger bent,maar heb er zelf heel erg in het begin last van gehad verschrikkelijk.
Ik gebruikte ook paracetamol en hielp ook niets..tis eigenlijk vanzelf weer beter geworden na die 12 wk!!

rodieksie 27-06 om 19:22

Ik ben nu 17 weken zwanger !! Maar na weer een nacht niet kunnen slapen van de koppijn vanmorgen maar de huisarts gebeld en nu mog ik toch ibuprofen slikken en dat hielp meteen !!!!! Pfff zo'n opluchting

Nienke 09-07 om 21:12

Ik ben 16 weken zwanger en ik heb er af en toe ook ontzettend veel last van. Wat ik doe is heel veel water drinken. Ik drink nu sowieso al veel water maar zodra de hoofdpijn komt opzettend loop ik gelijk naar de kraan en neem 3 glazen water achter elkaar.
Helaas moet ik daarna ook extra naar de wc   maar ik heb wel het idee dat de hoofdpijn iets minder wordt.

zwijgt 10-07 om 10:58

Ik had voorheen elke week migraine en dat 3 dagen per week minimaal. (heb daar wel medicatie voor overigens). Maar sinds ik zwanger ben heb ik maar 1 x  3 dagen migraine gehad. Heb toen wel medicijn genomen (anders had het waarschijnlijk een week geduurd). Het medicijn kan overigens geen kwaad tijdens de zwangerschap, maar ik probeer het niet te gebruiken .

Je kunt reageren op dit onderwerp 'hoofpijn !!!!!!' in het Zwangerschapsforum