seks en harde buiken

5 antwoorden en 44641576x bekeken

Dromertje87 02-07 om 21:57

ik ben nu 17weken zwanger en zins kort merk ik dat ik na de seks harde buiken krijg.
zijn geen pijnlijke harde buiken wel beginnen me banden te klagen..

ik kan me niet herinneren dat ik dit bij me zoontje had.
heeft iemand hier ervaring mee?

reageer

Anoniem (Gast) 02-07 om 22:10

Hier bij de eerste ook geen last van en bij de 2e en 3e wel. Nu is het zo dat ik wel pijnlijke hade buiken na de seks kan hebben en er snachts iedere keer wakker van word en merk het de dag erna ook nog.

Bellefleurtje (Gast) 19-07 om 09:46

Ik herken het ook. Bij een orgasme trekken alle spieren samen. Ook in mijn buik. Bij mij doet het gelukkig geen pijn. Het schijnt ook iets normaals te zijn en vaak voor te komen. Het gaat er alleen om hoe je je er zelf bij voelt.

feline (Gast) 24-11 om 18:06

zo kreeg ik weeën het was 3 weken voor de uitgerekende datum bij mijn bijde dochtertjes seks gehad en toen kreeg ik dus weeën en begon de bevalling ze is toen geboren groetjes feline

plokkie 13-02 om 21:17

Ja, heb het ook, eigenlijk al vrij vroeg in de zwangerschap, idd vooral bij een orgasme. Meestal trekt het na een uurtje ofzo wel weer weg, beetje rustig aan doen er na.

madelene (Gast) 12-04 om 16:34

Ik kreeg ook zo mijn weeën en ben uiteindelijk bevallen is trouwens bij mijn bijde meisjes zo gegaan gevreeën en ik kreeg opeens kramp toen begonnen de weeën en toen gelijk de bevalling ik denk dat de bevalling is begonnen Door dat we gemeenschap hadden
groetjes madelene

Je kunt reageren op dit onderwerp 'seks en harde buiken' in het Zwangerschapsforum