Veel harde buiken en pijnlijke buiken

4 antwoorden en 44349130x bekeken

N. Coppola 13-08 om 13:43

Hey anoniem,
Harde buiken is gewoon een teken van : stop je moet het nu rustiger aan doen!
Ik had het bij mijn zwangerschap ook , gewoon omdat ik altijd bezig moet zijn..
En ik geloof dat je met je eerste kind ook veel werk hebt, doe het gewoon rustiger aan en als je harde buik hebt , gewoon in de sofa liggen en wat rusten.
relax maak u geen zorgen
hopelijk heb ik u wat kunnen geruststellen ?

GROETJES

reageer

Anoniem (Gast) 13-08 om 14:10

Dank je wel Coppola.
Ik weet dat dat een teken is om rustiger aan te doen en dat doe ik nu ook. Ja zeer zeker heb je met een eerste kind veel werk. Ze hebben nu nog vakantie dus ze vragen nu veel aandacht. Op de sofa liggen dat word hem dus niet dus gaat ze soms ergens spelen... Maak me niet zo snel zorgen vooral niet om harde buiken maar de rest wat erbij komt dan krijg je toch wel je vraagtekens soms....

N. Coppola 13-08 om 14:15

Ja helaas dat weet ik wel, mijn vriendin is nu ook zwanger (gaat bijna bevallen) en ze ziet ook veel af, haar kind is heel actief en rust heeft ze helemaal niet, probeer je kind een dutje laten doen, dan kan je ook wat slapen?
Ik ben momenteel niet zwanger, maar heel moe, mijn zoon laat ons al 2 maanden niet slapen door zijn tandjes en eenmaal ik een dutje kan doen, dan profiteer ik er zeker van!

veel succes...

Wat dat betreft heb ik wel gelluk....ik heb een zoontje van 6 en kan eigenlijk bijna alles zelf en begrijpt dat mama soms wat meer rust nodig heeft & als mama te veel bukt zegt ie mama dat mag jij niet...jij moet rustig aan doen met de baby..aach tis toch ook zo, n lieverd voor mijen ook al ooh zo gek op zijn broertje

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Veel harde buiken en pijnlijke buiken' in het Zwangerschapsforum