Zwanger en kan niet meer genieten in de kou!

4 antwoorden en 43491516x bekeken

katootjekip 29-12 om 13:58

Hi Dames,

Ik ben 14 weken zwanger en heb het al 10 weken de hele dag door koud. Verwarming op 21/22 graden, deken op de bank er bij en nog heb ik het koud. Waardoor ik dus de godganse dag kippenvel/ harde tepels en dus pijnlijke borsten heb. Die krengen zijn 3 cupmaten gegroeid sinds ik zwanger ben en belemmeren mij in zo verschrikkelijk veel. Hardlopen/ seks/ hond uitelaten/ ontspannen/ in bad gaan/ douchen!

Heeft iemand een idee hoe ik weer warm kan worden en dan hopelijk weer minder pijn krijg aan mijn borsten. Ik lees dat zwangeren het juist warmer hebben???

De echte winterkou is er nog niet eens! Help!!!

reageer

saskia (Gast) 29-12 om 15:25

hoi katotje kip mechien helpt het scheelt het al een berg als je iemand anders de hond even laat uitlaten want dan krijg je het aldoor opnieuw koud als je iedere keer eruit moet voor het uitlaten en verder kan je je voeten in een tijltje warm water doen en lekker warm bad probeer te genieten van je zwangerschap want de baby

saskia (Gast) 29-12 om 15:25

in je buik krijgt alles mee van je emoties groetjes saskia

trotsemama 30-12 om 09:25

Ik heb het ook altijd koud tijdens de zwangerschappen. Juist op het laatst zal je het altijd warm hebben. Doe gewoon lekkere dikke kleding aan en stap desnoods 2 keer per dag onder een warme douche. Wat je al zegt deken over als je op de bank zit en verwarming wat hoger. Thee drinken. De pijnlijke borsten kun je weinig aan doen. Dat zal ter zijne tijd minder worden.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger en kan niet meer genieten in de kou!' in het Zwangerschapsforum