Veel pijntjes

3 antwoorden en 36861555x bekeken

Rianne (Gast) 22-04 om 12:11

Dag dames
Ik ben inmiddels 36 weken zwanger, ik heb vanaf maandag last van behoorlijke pijn onder in mijn buik, benen en rug 
Ik ben maandag bij de vk geweest en toen praatte ze van voorweeen/indalingsweeen. Deze krampachtige en stekende pijn is nou nog steeds aanwezig en weet me inmiddels geen houding meer aan te nemen. Ben gisteren wederom voor controle geweest en de kleine is volledig ingedaald maar heb nog geen ontsluiting en ook geen weeën die duiden op de bevalling. Toch vraag ik me af of iemand hier ervaring mee heeft en wat er toen eventueel aan de hand was. Ik slaap ontzettend slecht en kan amper recht op lopen.... Als ik me bedenk dat ik dan zo nog minimaal 4 weken door moet 

Groetjes

reageer

Nancy (Gast) 22-04 om 20:26

bij me zwangerschap van de eerste had ik dit ook vanaf 36 weken. Steken van onder en pijn onderin buik rug en liezen. Ze was toen ook al volledig ingedaald. Sliep ook ontzettend slecht omdat alle houdingen onprettig waren. Uiteindelijk ingeleid met 38 weken tot dit tijd is het gebleven.  Nu zwanger van 2e 35 weken en af en toe steken.

Rianne (Gast) 23-04 om 12:47

hoi Nancy
Bedankt voor je reactie, het gene wat ons bezig houd is dat wij denken dat ik al verder ben dan de verloskundige denkt. Als ik terug reken na de laatste menstruatie , de eerste echo met 9 weken ( dachten wij ) bleek 8 +2 te zijn. Wij hebben daarom voor de 12 weken bewust 5 weken gewacht en dan in plaats van begin van de week de echo aan het eind van de week gepland ( normaal kan ik elke dinsdag een week erbij op tellen) en toen kregen we te horen dat het nog maar 11+3 was. Tijdens de 20 weken echo vonden ze de kleine al wat groter en zwaarder als gemiddeld voor die week. Als ik dat bij elkaar op tellen zal ik minimaal een week en maximaal 2 weken verder zijn dan waar nu van uit word gegaan
Natuurlijk moet ik me daar niet op vast gaan spitten maar vraag me toch af of het zo kan zijn...

Nancy (Gast) 24-04 om 10:27

soms heb je een verlate eisprong en is de bevruchting toch later geweest dan verwacht. Tot 12 weken groeien alle baby's ong hetzelfde daaruit leiden ze dan de duur van de zwangerschap af. Het kan miss wel een paar dagen schelen maar 2 weken is wel een erg groot verschil. Vanaf 12 weken groeit iedere baby anders de ene wat langzamer en de ander wat sneller dan gemiddeld dus dat je kindje met de 20 weken wat groter was kan dus. Ik heb een kleine baby namelijk maar ben echt 35 weken zwanger. 

de baby zal zich vanzelf melden als het tijd is, miss dus wel iets eerder dan verwacht .... En tja het einde van de zwangerschap gaat vaak gepaard met pijntjes en ongemakken.... Nog even volhouden tis het allemaal waard .

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Veel pijntjes' in het Zwangerschapsforum