Deelname onderzoek Stuitligging

0 antwoorden en 45804594x bekeken

Diana 09-07 om 16:56

Beste moeders,

Ongeveer vier procent van de kindjes ligt tot aan de bevalling in stuitligging. Veel ouders hebben vragen die onbeantwoord blijven. Helaas is er dan ook bijna geen informatie te vinden over stuitligging, methodes die (mogelijk) bijdragen aan het draaien van je kindje en over de stuitbevalling.

Om die reden ben ik als ervaringsdeskundige, na twee vaginale stuitbevallingen, bezig met het schrijven van een boek voor alle ouders die in de toekomst te horen krijgen dat hun kindje in stuit ligt en graag antwoord willen op al hun vragen. Zodat iedereen de juiste keuze kan maken gebaseerd op objectieve gegevens, informatie en verhalen van ervaringsdeskundigen.
- Lag jouw kindje in stuitligging;
- Heb je het laten draaien (in het ziekenhuis en / of via alternatieve geneeswijze) of bewust gekozen om de natuur zijn werk te laten doen en / of
- Ben je bevallen van een kindje in stuit (vaginaal of middels keizersnee);

Kortom: ben jij een ervaringsdeskundige en vind je het leuk jouw verhaal terug te lezen te midden van allemaal andere unieke ervaringen? Of wil je graag een bijdrage leveren door je gegevens te leveren? Stuur een e-mail naar onderstaand adres en ontvang de vragenlijst.

Tot besluit wil ik je vragen alle er eringsdeskundigen die je kent te informeren.
 
Alvast bedankt voor de medewerking.
Voor meer informatie en / of vragen zou ik een ieder willen vragen onderstaand e-mailadres te gebruiken.

Hartelijk groeten, Diana
stuitbevalling@live.nl


* indien gewenst kan je via bovenstaand e-mailadres ook een schriftelijke vragenlijst opvragen met een gefrankeerde retourenveloppe.

reageer