Voorweeën?

5 antwoorden en 35252703x bekeken

Sarra 12-10 om 20:04

Hoi,

Ik heb sinds 2 dagen savonds constant zeurende buikpijn en een harde buik.. Ik had gelezen dat voor/oefenweeën eventjes duren en om de paar minuten komen.. Bij mij is de pijn en harde buik gewoon constant de hele avond een paar uur achter elkaar zonder tussen pozes. Weet iemand of dit normaal is? Nu 36 week! Ik voel de pijn vooral aan de kant van de placenta maar dat maakt miss niet zoveel uit.

reageer

Kleinewonder 12-10 om 22:21

Ik heb precies de zelfde vraag maar ik ben pas bijna 33 weken..

Anoniem (Gast) 12-10 om 22:23

Bij twijfel altijd je verloskundige of je ziekenhuis bellen. Zeker bij pijn en een constante harde buik. Beter dat je van hen advies krijgt, dan weet je het tenminste zeker. Ookal is het midden in de nacht, liever een keer voor niets bellen als jezelf voor je kop slaan als het mis gaat. Ze vinden het echt niet erg dat je belt.

Kleinewonder 17-10 om 21:10

Ik ben bij verloskundige geweest en het is gewoon goed het hoord bij de duur van de zwangerschap. Ik denk bij mij indalingsweeen want hij ligt ingedaald .. echt fijn om te weten geeft ook weer rust.

Ongeduldigje (Gast) 16-11 om 14:59

Hoi,

Hoe voelt een voorwee eigenlijk.
Ik heb tot nu toe 2 avonden( niet na elkaar) een gevoel gehad alsof ik mijn regels ging krijgen. 
Dus krampen en gevoelige buik maar erna was het over...
zijn dat voorweeën of is dat gewoon de baarmoeder die groeit? 

Zwanger van de eerste (Gast) 12-12 om 12:54

Hoi
Ik had in mijn 32ste week soms enorme last van menstruatiepijn en krampen bij mn lies enzo. Nou had ik stiekem op internet al gelezen dat het indalingsweeen konden zijn. Afgelopen week bij de verloskundje geweest, en het hoofdje was inderdaad al mooi ingedaald. Waren dus indalingsweeen. Wel ervaart iedereen andere pijn of soms helemaal niet

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorweeën?' in het Zwangerschapsforum