horen deze symptonen erbij?

5 antwoorden en 45869227x bekeken

Anoniem (Gast) 03-09 om 10:32

Hallo, ik heb sinds een paar dagen vooral in de avond last van een soort van menstruatie pijn dat doortrekt naar mijn rug (zelfde hoogte als mijn lage buik) en dat duurt dan even en dan trekt het weer weg. Gisteren heb ik het wel 3x gehad. Nu weer helemaal niets. Ik heb gelezen dat dit ook banden pijn kan zijn omdat alles oprekt maar aangezien ik pas 28 weken ben vroeg ik me af of meerdere dames dit herkenen. Gisteravond heb ik echt 2x op mijn tanden moeten bijten van de kramp!!
Ook heb ik een hele snele ademhaling op het moment, het is ontzettend benauwd bij ons thuis maar ik heb het gevoel alsof ik het extra benauwd heb omdat ik dus zo snel moet ademen!
Herkennen jullie bovenstaande ''kwaaltjes''?
Dank je.

reageer

Dani 03-09 om 11:16

Hoi anoniem,

Kunnen het harde buiken zijn?
Weet zelf niet heel goed meer hoe het voelt (ik heb ze wel af en toe als ik wakker wordt of na het vrijen en dat is idd gevoelig maar ik ben pas 20 weken).

Anders even je verloskundige bellen hoor als je het niet vertrouwd, daar zijn ze voor!
Sterkte en succes,
 Dani

Anoniem (Gast) 03-09 om 12:56

hoi Dani
ja het lijkt sterk op harde buiken. Ik ben pas 28 weken maar iedere keer als ik loop of iets te druk ben in het huishouden, dan krijg ik het ook. Maar het kan toch niet dat je met 28 weken al rustig aan moet doen? ik werk van thuis (regelmatig) en sommige vrouwen stoppen pas met 36 weken met werken....ik doe niets te veel en snap niet dat ik nu al zo snel harde buiken/krampen krijg....

Dani 03-09 om 15:35

Zou best kunnen hoor dat je rustiger aan moet doen.
Ieder lichaam en iedere zwangerschap is nu eenmaal anders, de een hobbelt door tot 2 dagen voor de bevalling terwijl de ander met 14 weken bv al thuis moet blijven.
Ik heb mijn vorige zwangerschap ook vanaf 14 weken ong thuis moeten doorbrengen.
Was niet leuk maar alles voor je kindje!

Heb je  al gebeld naar de VK?

Lexie 03-09 om 12:56

Volgens mij inderdaad bandenpijn maar bij twijfel altijd even de verloskundige bellen. Beter een keer te vaak dan te weinig!

Anoniem (Gast) 03-09 om 22:12

hoi Dani, nee ik heb nog niet gebeld want heel toevallig moet ik daar woensdagochtend toch heen voor een routine check. Aangezien de pijn niet erger is geworden, maar wel in de avond terugkomt heb ik besloten om even tot woensdag te wachten en dan met haar bespreken wat de reden kan zijn en wat zij adviseert! Bedankt voor je tips.

Lexie, ook bedankt! Ja het lijkt op bandenpijn maar het is echt zo sterke menstruatie pijn dat helemaal doortrekt naar mijn rug en het blijft maar in de avond terugkomen.....

Je kunt reageren op dit onderwerp 'horen deze symptonen erbij?' in het Zwangerschapsforum