Auw het gevoel van pijnlijke harde buiken maar het is geen harde buik!

6 antwoorden en 45819461x bekeken

kimjoy 17-09 om 09:30

Ladies zoals het topic al zegt heb ik op het moment regelmatig het gevoel alsof ik een pijnlijk harde buik heb die dan ook een halve minuut aanhoudt weggaat en weer terug komt maar het is geen harde buik! Iemand ideeen of herkenbaar?

reageer

sanenjho 17-09 om 09:45

Waarschijnlijk zijn het braxton hicks oftewel oefenweeën. Deze kunnen erg echt aanvoelen en zelfs een paar uur duren. Voorwaarde is wel dat ze vaak niet heel regelmatig komen (zoals weeën bvb om de 4 min en dan 1 min lang) en niet in een minuut heftiger worden en dan weer afnemen want dan kan het zo zijn dat het wel de real deal is en in dat geval zal ik altijd de verloskundige bellen als je twijfelt. Succes!

kimjoy 17-09 om 10:00

Thanks!
Nou ik woensdag toch naar vk ga het haar eens voor leggen want soms heb ik het echt wel een uur achter elkaar met tussen pozen van een minuut of 2!
Dus.....

sanenjho 17-09 om 10:16

Graag gedaan. Ik ken het gevoel, ik heb er zelf ook al vrij lang last van. Van mij mogen het nu wel eens echte weeën worden
Ik hoop voor jou dat het snel over gaat, (probeer eens een warme kruik tegen je buik aan) succes en sterkte!

kimjoy 17-09 om 10:24

Ik heb het nu weer heel erg als het niet snel minder word ga ik vk toch maar vast bellen!

Dani 17-09 om 10:47

He kim,

Hoe is het nu? Gewoon bellen he, daar zijn ze voor meis,

Liefs dani

kimjoy 17-09 om 10:48

Ja het lijkt wel weer wat minder te zijn! Dus kijk het nog even aan!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Auw het gevoel van pijnlijke harde buiken maar het is geen harde buik!' in het Zwangerschapsforum