nieren ontstoken/bacterie

7 antwoorden en 45652760x bekeken

Olivia-Anna 25-09 om 21:29

Hey Rowan,
heb precies hetzelfde meegemaakt,
en ik kreeg het 6 weken later ook opnieuw.
Was even schrikken want tegen de tijd dat ik naar het ziekenhuis ging had ik helse pijn en hoge koorts. Ik dacht dat het mijn rug was en viel uiteindelijk flauw aan de balie van de spoed.
De 2e keer weer hetzelfde, ook te lang gewacht met reageren op de pijn,
weer een week ziekenhuis.
Ben eigenlijk nog nooit zo ziek geweest als toen, overgeven,duizelig, ijskoud echt bibberen en daarna bloedheet koelde zelfs met een ijskoude douche niet af!!

Bleken na bloedonderzoek ook mijn nieren te zijn doordat ik een urine-infectie had.
Ben inmiddels van ziekenhuis veranderd en nu testen ze vaker mijn bloed en moest ik "Melagyn" intieme gel halen om het te voorkomen dat het op nieuw gebeurt.
Verder valt er weinig aan te doen!!

reageer

Anne 04-10 om 11:23

Hallo,

Nee, heb ik geen ervaring mee. Maar hierbij mijn verhaal. Ik heb alles behoorlijk onderschat!

Ik ben in de nacht van zondag op maandag (24 september) opgenomen in het ziekenhuis. Zaterdag 23 september kreeg ik 's avonds last van mijn onderbuik en onderrug. Ik dacht dat dat gewoon bij de zwangerschap hoorde. Dus paracetamol en gewoon geslapen die nacht. Zondag stond ik op en voelde nog lichte pijn, maar kon gewoon alles doen. In de loop van zondag begon de pijn weer heftiger te worden, ik kon bijna niet meer lopen en ben toen maar op de bank gaan liggen. Eenmaal op de bank kreeg ik het koud, begon te rillen en met mijn tanden te klapperen. Dekentje over me heen getrokken en na een half uurtje ging het wel weer. Zondagavond ook gewoon in slaap gevallen, maar na een paar uur alweer wakker met dezelfde klachten (rillen, klapperen met mijn tanden en koud). Uiteindelijk het ziekenhuis gebeld en die vertelden dat we de VK moesten bellen. Dus gebeld met de VK en die is direct langsgekomen. Ook zij vertrouwde het niet. Ik had op dat moment 40 graden koorts en de baby had een hartslag van ruim 180! We konden direct door naar het ziekenhuis. Ik dacht nog dat ik na een paar onderzoekjes wel weer naar huis zou mogen. Mooi niet dus! Ik werd 's nachts nog aan het infuus gehangen en kreeg ook direct antibiotica toegediend. Al met al heb ik een week in het ziekenhuis gelegen met een urineweg- en een nierbekkenontsteking. Gelukkig zakte de koorts na een dag of 5 en werd de baby in de loop van de week ook rustiger. Vrijdag mocht ik in de loop van de dag naar huis (heerlijk zo voor het weekend). Maar nog wel aan de antibiotica en voel me ook nog niet de oude

Dus nu luisteren naar mijn lichaam en vooral rustig aan doen. Iets wat ik heel erg moeilijk vind...

Groetjes en succes!

rowan (Gast) 04-10 om 15:34

Jeetje wat zal je geschokken zijn zeg.
Ik ben er vandaag weer voor op controle geweest bij urologie en Hoe gekregen t ook is, een week later zonder iets anders te doen of zonder antibiotica Geen bacterie of ontsteking meer te vinde rara Hoe Kan dat.

Jij ook veel sterkte ?n sucses .
Gr rowan

Anne 04-10 om 22:03

Ja, je schrikt je rot. Zeker als je denkt dat er niet veel aan de hand is en dat je na een paar onderzoekjes echt wel weer naar huis mag. Als ik er nu over nadenk zie ik pas in hoe heftig ik er eigenlijk aan toe was...

Hoe het kan kan het...jij bent er vanaf!!! Wat fijn voor je zeg!!! Kan je nu lekker verder genieten van je zwangerschap

Genietse en succes!!!

Greetz,
Anne

rowan (Gast) 05-10 om 07:57

Ja ik hoop dat het nu ook wegblijft.
Dankje en beterschap

myrte (Gast) 23-11 om 00:52

Ik heb ook een onsteking gehad aan de nier het bleek een cyste te zijn die onstoken was ze hebben het gedraind en heb gelukkig nergens meer last van ik was toen in de 20 weken zwanger en heb al bij al 2 weken in t ziekenhuis gelegen. Mijn symptomen waren hoge koorts en flinke pijn in mijn zij en rug en overgeven.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'nieren ontstoken/bacterie' in het Zwangerschapsforum