ineens voel ik mijn baby een stuk minder!!

2 antwoorden en 45814678x bekeken

katie (Gast) 30-09 om 22:14

dag dames, ik word gek van mezelf-
Ik heb een paar dagen geleden een topic aangemaakt met ''ik voel mijn baby zo vaak en zo heftig'' dat ik me afvroeg hoe dat kan met 31 weken zwangerschap (aangezien de ruimte minder moet worden) maar ik werd zelfs s'nachts wakker van mijn kleintje zo hard aan het bewegen en draaien was hij.
Nu...ineens, sinds 2 dagen voel ik hem amper! Hele lichte tikjes en dat is het. Ik maak me ontzettend zorgen....herkennen jullie dit?

reageer

Olivia-Anna 30-09 om 23:46

JA!!! Precies wat je zegt!!

Ons meisje kan me zelfs pijn doen zo druk is ze!!
Inneens maakte ze me s'ochtends niet wakker!!
Voelde haar wel maar zo lichtjes? Was echt ongerust en kreeg nog te horen: Wees blij heb je ook even rust in je lijf, maar ik vond het maar niks!! Werd bang!
Voelde echt niet goed, moeder gebeld en die wist me te vertellen dat ze bij al haar zwangerschappen (12!!!) minstens 1 keer naar de Gyn ging in paniek omdat ze amper nog wat voelde.
Het is inderdaad een plaatsgebrek en het valt niet mee om te beslissen:
Wel of niet melden dat er iets is??
(Is niet het eerste verhaal dat ik hoor waar navelstreng om het kleintje z'n hoofdje zat en dat maakt wel dat je gaat nadenken)

Het duurde maar 2 dagen en nu is ze weer extreem druk! Oef!
Laatst werd ik met een gil wakker dat ze me zo'n trap gaf!!

Maar ga niet gek worden van ongerustheid, doe liever een extra check-up voor je gemoedsrust, als dat je later schuldig voelt mocht er wel wat aan de hand blijken te zijn..

Lexie 01-10 om 13:47

Ja, het kan zijn dat ze gedraaid zijn (bijvoorbeeld met voetjes naar jouw ruggengraat ipv naar je buik) en ze krijgen natuurlijk steeds minder plek.
Vertrouw je het niet dan even naar de vk om te laten checken, beter een keer te veel dan te weinig.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ineens voel ik mijn baby een stuk minder!!' in het Zwangerschapsforum