32 weken - slapen-pijn aan buik - bandenpijn- maagkramp

11 antwoorden en 45775241x bekeken

katie (Gast) 04-10 om 10:45

Dames ik ben benieuwd of jullie dit herkennen.
Ik ben 32 weken zwanger en begin nu echt s'nachts moeite te hebben met slapen. Mijn lijf "wilt niet slapen" lijkt wel maar ook als ik omdraai doet het pijn aan mijn lagere rug (maar dan echt de spieren) bandenpijn of zo. Dat het net voelt alsof ik een "ongeluk" heb gehad en dat heel mijn buik, lage rug vol met blauwe plekken zit. Ik roep dan ook echt wel AU s'nachts. ook begin ik best wel maag/bruikkrampen te krijgen....hoort dit er allemaal bij?

reageer

Sophie 05-10 om 12:04

Hey Katie,
Ja hoor het hoort er allemaal bij.  Ik ben zelf op mijn 31 weken, 2 weken moeten thuisblijven, omdat ik bijna niet meer kon stappen van de pijn.  Dit is gelukkig door te rusten overgegaan.  Vermoedelijk had dit te maken met het keren van de baby.  Ik slaap met 3 hoofdkussens tegen het maagzuur, moet om het anderhalf uur opstaan om te plassen, heb overal spierpijn,... Dus ja, jammergenoeg hoort dit er allemaal bij.  Nog even op de tanden bijten.  Het einde komt in zicht.
De krampen kunnen te maken hebben met het feit dat je minder ruimte krijgt en je kindje op je maag of darmen drukt.  Zo kan je bijvoorbeeld ook ineens pijn krijgen aan je ribben (heb ik ook gehad).
Groetjes

* 05-10 om 12:41

@Katie,

Ja hoor hier ook om het uur wakker en sta al rond 6 uur te douchen heb ook last van krampen enz 
Gr Ju

kimjoy 05-10 om 13:11

Ik sluit me hier helaas ook aan!
Wat bij mij helpt is dan de pijnlijke plekken in te smeren met paardencreme

Dat verlicht!

Liefs

Vanny 08-10 om 15:47

Hallo Katie,
Ik ben deze week 28 weken zwanger en ik herken dit ook al.
Ik kom vaak wakker 's nachts omdat ik niet goed lig en als ik mij dan omdraai, heb ik bijna altijd pijn aan mijn onderrug.
Dus je bent zeker niet de enige!

Bo 09-10 om 12:22

Ik sluit me ook aan bij de club... wil zo graag weer lekker slapen.... het lijkt wel of mijn lichaam helemaal geen slaap nodig heeft!
Sterkte iedereen.....

Lexie 09-10 om 20:08

Hoort er inderdaad bij. Slaap je al met kussens of een voedingskussen? Dat hielp bij mij erg goed, kussen tussen knieeen, onder je buik en tussen je armen/ellebogen. Wanneer je om wilt draaien een hele volksverhuizing maar het slaapt wel beter. Succes!

kirsten niks (Gast) 09-11 om 21:21

Ja hier ook hetzelfde... ben nu 32 weken maar dat slapen wordt met de week erger, niet slapen dus... elke 3uur eruit om te plassen en inderdaad dat draaien nadat heel mijn zijkant beurs en blauw voelt (ongeveer elk uur) komt er weer een hele verhuizing naar de andere zij. Want om mn buik is echt verre van lekker. Kortademig wordt ik er ook van. Mijn man wordt wel een beetje gek van mij en dus hebben we nu ieder een eigen deken. Top! Slaapt al 10x beter!
Succes dames. Iig fijn om te horen dat je niet alleen bent

Nikki 12-11 om 17:14

30 weken, ook hetzelfde hier. Hoort er dus bij. Mijn lichaam wilt ook niet slapen.

Nikki

* 12-11 om 17:18

@nikki,

Uiteindelijk komt t goed

Do (Gast) 07-10 om 23:38

hier zelfde . Alles doet pijn. En last van vocht. Baby al helemaal ingedaald. Doodop en niet slapen en echt rusten is moeilijk met huishouden en dingen die nog moeten gebeuren

Je kunt reageren op dit onderwerp '32 weken - slapen-pijn aan buik - bandenpijn- maagkramp' in het Zwangerschapsforum