37 weken zwanger

16 antwoorden en 29006556x bekeken

elisa 19-03 om 19:42

Ik zit precies in het zelfde schuitje! Ik lees even mee want het is precies alsof je mijn verhaal verteld haha

reageer

Hartje 19-03 om 19:50

Waarschijnlijk is de kleine flink ingedaald of daar mee bezig. Voor je gevoel kan 't hoofdje soms echt al tussen je benen zitten, gek genoeg. De bevalling herken je over het algemeen aan weeen die op komen zetten en is sommige gevallen aan de gebroken vliezen. Spannend, 37 weken, dan mag het gewoon komen! Succes met de laatste loodjes en een goeie bevalling! 

proud_mommy 19-03 om 20:05

Zou idd kunnen zijn dat de kleine ingedaald is of ermee bezig is. Bij mij straalde die pijn tot mn stuit. Succes met de laatste loodjes dames.

elisa 20-03 om 22:21

Super bedankt dames! Ja laatste loodjes inderdaad.. veel vermoeidheid in me lijf. Maar heb vanavond weer echt extreem veel pijn gehad en heb nu nog. Heel vreemd maar zou dit dan nog echt 3 weken elke avond zo doorgaan? Wat denken jullie?
Liefss

proud_mommy 20-03 om 22:24

Bij mij niet. Het kwam en het ging. Ik ben toen met 41 weken en 2 dagen bevallen. Ff op je kiezen bijten meid.

Hartje 20-03 om 22:27

Hier ook 41+2, als ik toen wist dat ie niet voor de 41 weken zou komen, was ik relaxter geweest vanaf 37. Dus me voorgenomen van 41 uit te gaan ipv 37 weken bij een volgende zwangerschap! 
Mijn tip voor jou dus ook, probeer 't te negeren en ga er ook van uit, misschien valt het mee! 99% kan de bevalling als die echt begonnen is niet meer negeren dus komt vast goed! 

proud_mommy 20-03 om 22:59

Jaa idd. Ik ging ook uit van 37 weken. Uiteindelijk inleiding ingepland op 41 weken en 3 dagen. Bevalling toch spontaan op 41 weken 2 dagen haha. Bij de volgende ga ik dus ook gewoon uit op 41 weken. Ik werd vanaf 37 weken echt gek van mezelf.

elisa 21-03 om 08:13

Haha jaa dat begrijp ik wel hoor! Maar ik denk zrlf ook dat hij na 40 weken geboren zal worden maar deze pijn is echt zo erg dat ik toch even na heb gedacht over hoe de weeen dalijk wel niet zullen voelen

Hartje 21-03 om 08:58

Ik ben uiteindelijk doorgeleid met infuus, vond 't wel pittig maar kreeg pompje, remifentanyl geloof ik. Daar was ik best dronken van hihi, dus heb tussen de weeën en slapen door best schik gehad. Konden er achteraf hard om lachen. Als het nu weer te pittig wordt wil ik dat weer (heb toch een medische bevalling) 

Hartje 21-03 om 08:59

Maar denk dat 't bij jou toch gewoon indalen is? 

proud_mommy 21-03 om 09:24

Bij mij was hij niet volledig ingedaald. Na volledige ontsluiting duurde het een uur voor hij volledig was ingedaald.

elisa 21-03 om 09:24

Ja hartje ik denk dat het het indalen is, maar hoop niet dat ik elke avond zo een pijn hebinch: maar goed volgens mij is het toch zo dat alles wat hij nu indaald scheelt in weeen tijdens de bevalling. Teminste dat heb ik ooit eens gehooord haha

proud_mommy 21-03 om 09:27

Haha niet om je bang te maken ofzo, had ook vaak die erge pijn en pas de dag van bevalling is hij volledig ingedaald

Blij ei 26-03 om 16:40

Ja, klinkt inderdaad als indalen vd kleine. Heb er zelf ook last van!! En bij m’n eerste ook echt zo’n gevoel dat er een bal tussen je been zit, ga je raar van lopen he?! Haha! 
Ik probeer mezelf ook voor te houden dat het nog wel even duurt,
Maar... eerlijk gezegd... ik vind elke dag echt lang duren!!! 

elisa 26-03 om 20:25

Jaa het was een heel gekke week! Maandag tot donderdag had ik verschrikkelijk veel pijn gehad echt ongelofelijk.. en op donderdag was ik bij de verloskundige en ze vertelde me dat de baby helemaal was ingedaald en dat dat de pijn kon veroorzaken. Als hij op een of andere zenuw lag en dan bewoog met zijn hoofd dan kreeg ik waarschijnlijk die pijn! En vanaf vrijdag nergens last van gehad! Ja gister en vandaag lijkt het alsof er iets heel stevig tegen mijn ribben aan ligt en dat doet echt heel erg pijn.. geen getrap maar echt een gevoel alsof er iets tegenaan ligt. Ik denk een voet want de billen liggen ter hoogte van mijn navel! Ben benieuwd wanneer de weeen zullen komen hihi gisteravond een enorm drukke baby gehad tot diep in de nacht heel gek

Je kunt reageren op dit onderwerp '37 weken zwanger' in het Zwangerschapsforum