Moe van zwanger zijn raar gevoel

14 antwoorden en 28817067x bekeken

Zoeb (Gast) 05-04 om 16:22

Hallo Allemaal,
ik ben 30 weken zwanger en ik begin het langzamerhand een beetje zat te raken..
zijn dat de hormonen dat je je zo voelt ? voel me ook zo raar. ik kan het ook niet uitleggen wat ik voel. het besef heb ik ook niet dat ik straks moeder word pff ik weet het even niet meer..
ben ook laatste week heel erg moe weerr 
heeft iemand misschien het zelfde gevoel of iets..... 
groetjes
zoeb.. 

reageer

Anoniem (Gast) 05-04 om 18:41

Laatste loodjes zijn ook zwaar. Nog even volhouden. Je krijgt er wat moois voor terug 

Tobbie (Gast) 05-04 om 22:06

Hormonen.. 100% herkenbaar. Laat die gevoelens maar gewoon toe, accepteer ze en hou jezelf voor dat het weer beter wordt. Misschien dat je er morgen zelfs al helemaal anders naar kijkt! Als zwangere ben je toch niet te volgen..

Zoeb (Gast) 06-04 om 15:43

bedankt voor jullie lieve reactie
ik laat het inderdaad maar op me afkomen laatste loodjes zijn inderdaad zwaar

Mariska Snijders 10-04 om 15:42

Heb het ook hoort er allemaal bij ????

Zoeb (Gast) 11-04 om 11:06

Jaa helaas wel. voel me nog steeds zo...

Happyell 12-04 om 08:32

Herkenbaar... ben zelf 30 week en roep al een paar x dat ik blij ben als ik weer controle krijg over me eigen lichaam.. slaap ook zo slecht. Maar toch als ik die kleine voel dan maakt het me wel intens gelukkig!

skybles 28-04 om 10:56

Heel herkenbaar! Ben super blij hoor dat we een kindje krijgen, maar weet nu wel echt zeker dag zwanger zijn echt niks voor mij is  Wil gewoon mijn lijf weer een beetje terug. Ik ben soms wel een beetje jaloers op vrouwen die roepen hoe heerlijk ze het vinden om zwanger te zijn en mega aan het genieten zijn. Ik ken dat gevoel echt niet.

Helaas heb ik dit al vanaf de eerste week dat ik wist dat ik zwanger was. Ben wel nu heel blij dat hij elke dag zo lekker rond zwemt in mijn buik. Juist daarom kan ik mij ook beter voorstellen waarom we het allemaal doen.

Anoniem (Gast) 28-04 om 11:05

Oh zo herkenbaar. Ik haat het zwanger zijn echt  niks leuk aan als je het mij vraagt... Die negen maanden lijken een eeuwigheid te duren 

Angela (Gast) 29-04 om 18:16

Herkenbaar, ben 28 weken en heb t wel gehad en dan moet ik nog even. 

Zoeb (Gast) 02-05 om 16:37

Inmiddels al 33 weken bijna 34 alweer maar ben inderdaad blij als alles achter de rug is !! kan niet wachten tot alles weer normaal is. kunnen natuurlijk ook alle hormonen zijn.. 

Mama26 12-05 om 12:20

Herkenbaar,
Ben nu goede 39 weken en tob al vanaf de 29... indaling voorweeen vermoeidheid.
Ik vooral erg moe van de voorweeen. Word er gek van inmiddels 2 keer nacht in het ziekenhuis geslapen met een prik pethadine wat is dat prettig. Even een goede nacht slapen ik krijg er echt weer een paar dagen boost van.
Volgende week word ik ingeleid dus dan kan ik eindelijk ons meisje vasthouden.
Is het bij jou nog een beetje draagbaar ? 

karimalak 15-05 om 00:21

Dat hoort er idd helaas allemaal bij.
Ik hoop dat je de laatste weken je iets beter zal voelen, want de ‘allerlaatste’ weken zijn het zwaarst (voor mij toch). Heb niet echt een fijne zwangerschap gehad. De roze wolk was eerder een donkere donderwolk. :-D
Ik had tijdens jou periode nu ook een ‘vreemd gevoel’. Wist geen blijf met mezelf, was onrustig en kon de oorzaak niet aanwijzen. Hormonen, emoties? Geen idee! Maar zit nu in 40+ weken en de onrust is omgeslagen naar het uitkijken naar de bevalling. 
Nog heel veel succes! 

Mariska Snijders 15-05 om 17:07

40+ hier nog steed's geen teken dat ze er uit Wil Ben nu echt dood op binnenkort inleiden Maar haha

zoeb (Gast) 20-05 om 12:55

Inmiddels 36 weken nu en twee dagen. Voel me steeds erger sinds gister last van harde buike en constante pijn in me buik is dat normaal ? Iemand ervaring mee ? En moe jeetje je hoeft nie veel te doen en ben al buiten adem. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Moe van zwanger zijn raar gevoel' in het Zwangerschapsforum