Nachtje slapen phetidine

3 antwoorden en 28437744x bekeken

Falca 06-05 om 23:10

Ik heb er geen ervaring mee. Maar het lijkt me wel goed voor je dat een nachtje goed geslapen hebt. Je kunt de energie straks wel gebruiken met de bevalling. 

reageer

Mama26 12-05 om 12:15

Ondanks email melding kreeg ik toch je reactie pas laat binnen,
Het nachtje pethadine heeft me goed gedaan wel erg ziek van geweest de ochtend erna pijn met plassen doordat ik niks voelde snachts en geen aandrang had en misselijk maar  mijn slaapgebrek was erger.
Helaas na een paar dagen hebben ze me opnieuw ingestuurd dit keer een ander ziekenhuis(werd in de andere erg onvriendelijl behandeld)  weer een nachtje pethadine gekregen deze is ook goed bevallen en indruk minder heftig of minder gekregen want ben wel wakker geworden voor het plassen en de weeen voelde ik maar ze waren verdoofd.
Helaas nog steeds niks doorgezet. Mijn baarmoedermond is niet volledig verstreken en heb wel 2 cm maar dit zien ze vaker bij een 2e kindje. 
Ik word nu dinsdag ingeleid wat ijk ontzettend spannend ga vinden! 

?

Mamna32 13-05 om 02:40

Het is alsof ik mijn eigen verhaal lees mama26. Ik heb hetzelfde gehad met m’n eerste kindje. Ziekenhuisopname, beste voorweeën, vervolgens phetidine prik en heerlijk geslapen. De dag erna was alsof de dag ervoor helemaal niks was gebeurd. Ik had dezelfde vraag gesteld als jij, maar kreeg het antwoord dat weeen overal doorheen gaan. Ik moet zeggen dat ik ergens nog steeds mijn twijfels hierover over heb.

Heel veel succes met bevallen!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nachtje slapen phetidine' in het Zwangerschapsforum