Onzekerheid, help

3 antwoorden en 27520400x bekeken

floydi 24-07 om 00:14

Hi gast. Zo te horen een zware zwangerschap mentaal n fysiek. Zwanger zijn kan echt pittig zijn en dan de schrik van een mogelijke vroeggeboorte. Ik denk dat ze je niet willen checken omdat z bang zijn het op gang te brengen. Meid zwanger zijn was bij mij ook helemaal kut. Nu is mijn dochter een half jaar en Pff denk ik daar nooit meer aanz de mijne is tot bijna 41 weken blijven zitten en ik hoop ondanks alles dat die van jou ook langer blijft zittn. 29 weken is erg vroeg er kunnen complicaties zijn en ook langdurige effecten/achterstand. Dus snap je gedachte en gevoel van er Helemaal klaar mee te zijn maar idd beter voor je dochter als ze nog even blijft zitten. Als je veel pijnlijke krampen hebt toch maar bellen meid. Je ziet vanzelf hoe ze reageren toch 
Sterkte en ik hoop voor je met 37 weken een mooi meisie 
Groetjes 

reageer

Falca 24-07 om 10:50

Gewoon weer bellen. Ze hebben 10 keer liever dat je voor niets komt als dat je bevalling nu echt thuis gaat beginnen met dit termijn. 
Ze vinden het echt niet erg als je belt. 

Orchidea 27-07 om 06:54

Hi meid. Ik heb ook een nare zwangerschap bijna achter de rug. Eerste weken ontzettend ziek geweest en de moe heid, zwangerschap en overblijfselen “ziekte van pffeifer” hebben er voor gezorgd dat ik na 2 uur iets doen compleet op was. Tevens i.v.m bloedverlies een keer in het ziekenhuis opgenomen met 23 weken en met 32 weken dacht ik vruchtwater te verliezen in kleine beetjes. Tevens al dagen last gehad van harde buiken, en s nachts “voorweeën”. Ik heb in het ziekenhuis allerlei controles gehad van de eendenbek en dan even flink hoesten tot een staafje in mijn vagina waardoor ze konden controleren of ik inderdaad vruchtwater verloor. Ik heb tijdens beide controles hele lieve verplegers gehad, maar er zaten ook mindere tussen, die ontzettend bot waren en mij een heel onzeker gevoel gaven over de situatie, o.a door mij niet goed te woord te staan, niet uit te leggen over de uitslagen en evt de herkomst van alle klachten. 


Maar wat ik jou mee wil geven is, ALTIJD te bellen als je het niet vertrouwd. Jij bent de moeder en jou kindje gaat voor, je geeft zelf al aan dat er een verkorte baarmoederhals is geconstanteerd en dat is niet voor niets. Een kans op vroeggeboorte is aanwezig. Verder raad ik je aan lekker rustig aan te doen, en toch nog even te genieten van je zwangerschap. Het is echt nog beter voor de kleine meid om te blijven zitten tot 37 weken uiterlijk. 29 weken is gewoon erg vroeg en de complicaties bij zo’n vroeggeboorte wil je gewoon echt niet weten. Heel veel succes, en liefs! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onzekerheid, help' in het Zwangerschapsforum