Naam baby

7 antwoorden en 26508982x bekeken

Jansma (Gast) 04-10 om 18:16

Ik heb een dilemma. Vanaf dat we 8 weken zwanger waren wisten we al zeker hoe we onze baby gingen noemen. Nu ben ik over een paar dagen uitgerekend en vandaag krijgen we het nieuws dat er in het dorp waar wij wonen.een kindje is geboren en jullie raden het vast al: met dezelfde naam als dat wij aan onze baby willen geven! Ik word er eigenlijk een beetje verdrietig van. Er is maar 1 school in het dorp dus dat betekend dat de kinderen een paar dagen na elkaar jarig zijn en bij elkaar in de klas komen met dezelfde naam... Wij kennen de mensen niet echt waarvan het kindje nu geboren is.
Wat zouden jullie doen? 

reageer

---- 04-10 om 19:51

Gewoon de naam geven hoor. Als je met alles en iedereen rekening moet houden.. misschien wordt er wel over een maand een kindje geboren en krijgt die de naam die jullie nu nog moeten bedenken. 

Jansma (Gast) 05-10 om 07:56

Bedankt voor je reactie BB! Ja, ik denk dat wij onze baby ook gewoon zo gaan noemen... Vind het alleen zo jammer, was zo blij met de naam! Hopelijk vind onze baby het later ook niet vervelend als hij met een naamgenoot in de klas zit! 

---- 05-10 om 08:25

Snap dat het jammer is maar je kunt het helaas niet tegenhouden. Komt vast helemaal goed later, geniet nu maar van de kleine, nog even en hij is dr!  

Anne 05-10 om 08:27

Gewoon geven voor hetzelfde geld verhuizen ze nog, of verhuizen jullie. Of komen er mensen in het dorp wonen met een kindje dat zo heet. Voorkomen ga je het niet, kan me wel voorstellen dat je hetinder leuk vind dat er nog een kindje zo heet. Basisschool is maar even, jullie kindje en jullie moeten de rest van jullie leven met die naam doen heel veel succes met de bevalling en geniet van je kleine wonder straks!

Jansma (Gast) 05-10 om 09:25

Inderdaad. Jullie hebben helemaal gelijk... Dit had ik echt even nodig! Bedank voor jullie reacties en voor jullie ook: genieten! X

Zussiee' 10-10 om 11:13

gewoon geven , als je niets met die mensen hebt & ag tegenwoordig heeft bijna iedereen dezelfde namen .
wij hebben die van ons van te voren op internet gezocht daar kun je zien hoe vaak de naam ongv in nederland is gegeven ( of dit waar is geen idee natuurlijk  haha ) maar die van ons kwam maar 5 keer voor in nederland dus ik ben benieuwd ik ken niemand op dit moment in ons omgeving die ook een meisje krijgt goddank.

Zwangernr3 20-01 om 11:36

Snap wat je bedoelt. Ik woon ook in een klein dorp en zou me net zo voelen en zou wel gaan twijfelen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Naam baby' in het Zwangerschapsforum