Aanhoudende kramp, geen ontsluiting.

8 antwoorden en 25475401x bekeken

Kiki120 14-12 om 13:48

Sinds gisteren ochtend 05;00 heb ik krampen gekregen, te vergelijken met menstruatiekramp. Aventoe word het iets heviger maar het trekt niet volledig weg. Met douchen werd het niet minder en daarop heb ik de verloskundige laten komen en die heeft inwendig gecontroleerd. Geen ontsluiting, baarmoedermond wel aan het verweken. Ze vertelde me dat het een soort voorbereiding is op de naderende bevalling, en dat de krampen best een tijd aan kunnen houden. Ik moet meteen bellen als het heviger word, ik vruchtwater of bloed verlies. Het kindje is volledig ingedaald en ligt vast. Ik vroeg me af of iemand dit herkent? En lieten de “echte” weeen lang op zich wachten? Ik word er een beetje onzeker van maar aangezien ze zei dat het wel even aan kan houden wil ik ook niet als een zeur wéér gaan bellen.

reageer

Kat 15-12 om 10:40

Ik heb dit bij mijn beide bevallingen gehad. Het ging hij mij beide keren over in weeën. Het begon met pijnlijke harde buiken 's avonds bij het naar bed gaan. De volgende ochtend menstruatie kramp. Bij de oudste begonnen toen om 1 uur 's middags de weeën en bij de jongste om een uur of 3. Die krampen kwamen steeds vaker en werden langzaam heviger. Beide dames zijn 's avonds rond 7 uur geboren. Succes en ik hoop voor je dat het snel door zet!

Faith1990 15-12 om 11:43

@kiki120 kunnen het misschien ook indalingsweeën zijn? Dat is het bij mij namelijk die ongesteldheidskrampen. Hoe gaat het nu? 

Kiki120 15-12 om 16:31

Indalingsweeën heb ik denk ik al gehad rond week 32/33... met de 35 weken echo lag ze ook echt al vast in de bekken en volledig ingedaald. Krampen gaan aventoe om vervolgens weer terug te komen. Vooral in rust heb ik er last van. Vanmorgen wat kleine propjes slijm verloren, en nu echt mega veel witte dikke afscheiding, maar of dit iets zegt weet ik niet... 

Kat 15-12 om 18:26

Het zouden ook voorweeen kunnen zijn. Heel vervelend en helaas weinig tegen te doen. Als ze vooral bij rust komen, kan het ook nog een teken van je lichaam zijn dat je rustiger aan moet doen.
Die afscheiding klinkt als de slijmprop. Helaas zegt dat niks over hoe lang de bevalling nog op zich laat wachten. Hoop voor jou dat het door zet of stopt want dit lijkt me echt niks.

kruimel 15-12 om 20:38

Ik denk ook voorweeen. Hier vooral bij de 2e veel last van gehad vanaf een week of 35. Moest het ook echt wegpuffen.. Met 39+4 werd het zo vervelend (pijnlijke harde buiken erbij) dat ik me geen houding meer wist te geven en ik de hele avond op zo’n trainingsbal heb gezeten. S avonds om 22u gingen ze ineens over in echte weeen. Dat verschil voelde ik heel erg goed. 4uur later was mijn dochter er.

Succes met de komende bevalling! 

Kiki120 16-12 om 10:46

Ik denk zelf ook dat het voorweeen zijn. Het komt nu echt met vlagen, dan weer een paar uur krampen, dan weer niet. Hoop niet dat het zo weken doorgaat... benieuwd wanneer ze zich aankondigt! 

Angiie 07-01 om 23:40

En is ze al geboren Kiki?

Vera (Gast) 04-02 om 19:46

Ook ik heb aanhoudende kramp met rugpijn naar stuitje soms. Bovenkant baarmoeder hard of de kleine dame zit steeds te duwen. Soms steken aan mijn onderkant. 
Vandaag weer controle gehad. Zeggen je kunt niet meer als afwachten en zorgen dat de buik en rug zich goed ontspannen. Tja frustrerend al dat wachten. Nu 39+4 wkn zwanger.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Aanhoudende kramp, geen ontsluiting.' in het Zwangerschapsforum