mijn navel

3 antwoorden en 45699800x bekeken

Katie (Gast) 30-10 om 11:44

Dames, herkennen jullie dit?

Mijn navel is nog steeds niet uitgepopt (om het zo maar te zeggen) maar toch doet mijn navel best pijn en ook eromheen is het af en toe pijnlijk. Als ik op mijn huid rond mijn navel druk valt het mee maar toch voel ik irritatie. Het is niet rood of opgezwollen maar ik vraag me wel af of het erbij hoort?

reageer

Anne 30-10 om 12:10

Hoi hoi,

Niet bij iedereen zal de navel "poppen". Waar de pijn vandaan komt zou ik niet weten. Het zou spanning op de navel kunnen zijn door de groei van je buik. Maar als je zeker wilt weten wat er aan de hand is kan je dit het beste bespreken met je VK of arts.

Succes!

Groetjes,
Anne

Mommy-Of-Nyana 30-10 om 13:10

Hoi katie, mijn navel is wel uitgekomen.. maar die pijn herken ik wel! als ik rond mijn navel wrijf voelt het aan als een blauwe plek en soms doet dit ook echt pijn.. ik voel wel mijn meisje haar beentjes heel goed zitten daar en heb sinds het weekend ook een blauwe schijn rond mijn navel.. dus het zou best kunnen dat e druk en spanning opstaat door de groei van je kleintje zoals Anne al zegt. maar als je zeker wilt zijn en je wat zorgen maakt vraag gerust advies aan je vk of arts zij zullen je zeker verder helpen!

liefs Daphne

gerda 30-10 om 20:35

Mijn navel is ook niet uitgepopt. Ik heb gewoon helemaal geen navel meer! Mijn buik is gewoon helemaal strak/vlak, net als de vorige 2 zwangerschappen.
Bij mijn oudste was de navel ook erg gevoelig, maar dat was gewoon van de spanning die er op stond. Nu is mijn navel niet echt gevoelig, wel wat rood, want mijn navel is/was bijna de enige plek waar ik striae heb.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'mijn navel' in het Zwangerschapsforum