32 weken zwanger en bloedverlies

6 antwoorden en 19220850x bekeken

Lieke (Gast) 21-06 om 19:09

Hallo,

Momenteel ben ik in blijde verwachting van een 2e kindje, nu 32 weken. De zwangerschap verloopt makkelijk tot gistermorgen, ik verloor smorgens uit bed ineens een flinke hoeveelheid donker bloed. Gelijk de VK gebeld die een echo heeft gemaakt en niks bijzonders zag en geen verklaring kon geven.Ik heb gister de hele dag harde buiken gehad, kramp en ben enorm moe. De baby is wel erg goed en actief.Gister door de dag heen verloor ik zo nu en dan spoortjes donkerbruin bloed. Helaas was ik vanmorgen niet opgeknapt, ik heb niet weer zo'n ruime hoeveelheid bloed verloren maar verlies over de dag toch nog steeds donkerbruin bloed en bruine afscheiding, ook heb ik nog harde buiken, kramp en ben moe. Lopen gaat moeizaam. Wel is de baby enorm actief. Opvallend is dat ik alleen wat verlies heb na actief te zijn geweest, dus na fietsen of wandelen. Wij maken ons toch ongerust, moeten e niet naar het ziekenhuis voor een check? Herkent iemand dit? En hebben jullie tips? Ik voel me bijna schuldig om de VK steeds lastig te vallen maar ik voel onze baby nu nog en wil natuurlijk heel graag een gezond en levend kindje op de wereld zetten.

reageer

Anne 21-06 om 20:23

Mijn gevoel zegt: gewoon weer bellen en zeggen dat je echt graag even gezien word door het ziekenhuis en alles na wil kijken. Het is jullie baby, jouw buik en jouw lijf. Voelt het nu niet goed, gewoon bellen. Daar zijn ze voor tenslotte, al komt er uiteindelijk maar uit dat alles goed is. Dan ben je toch gerustgesteld. Beter te vaak bellen dan te weinig, en pak goed je rust. Het kan van alles zijn en hoeft niks te betekenen, maar ik ben voorstander van gewoon goed dubbel checken bij zulke dingen

Sofie 21-06 om 20:49

Helemaal mee eens! Gewoon bellen dat je zsm gecheckt wil worden

Orchidea 22-06 om 07:27

Bellen.. ik werd de keren dat ik in dat termijn bloedverlies had voor de zekerheid naar het ziekenhuis gestuurd. Niets aan de hand, maar alles voor de zekerheid 

Lieke (Gast) 22-06 om 11:09

Dank jullie wel voor de reactie, vanmorgen heb ik urine ingeleverd en vanmiddag contact met de verloskundige, we willen gezien worden in het ziekenhuis, ik had even een steuntje in de rug nodig om door te durven pakken.
Ik hoop dat alles oké is en lijkt. 

Anne 23-06 om 20:10

Ik duim voor een positief bericht

Anoniem (Gast) 23-06 om 22:18

Ik heb het ook gehad. Was 30 weken. 

Liep in de Lidl, voelde iets knappen en lopen. Niet echt meer hij stil gestaan en verder de boodschappen gedaan. 
Thuis naar de wc. Broek vol bloed. VK gebeld. Moest direct gaan liggen. Doorgestuurd naar het ziekenhuis. Voelde mij helemaal niet lekker. Heel erg moe en steeds harde buiken. 2 nachten in het ziekenhuis doorgebracht. Niks kunnen vinden. Ben nog zeker een week niet lekker geweest en intens moe. 

Dat je bruin verlies hebt zegt dat het oud is. Beter dan rood. Niet heel vreemd dat het bij beweging is. 

Hopelijk was alles goed. 

Je kunt reageren op dit onderwerp '32 weken zwanger en bloedverlies' in het Zwangerschapsforum