drukkend gevoel

4 antwoorden en 45333097x bekeken

Anoniem (Gast) 11-01 om 14:07

Hoi meiden,
Ik ben maandag uitgerekend en heb sinds vandaag een enorme druk op mijn onderbuik en mijn schaamstreek. Voeld ook wat onprettig met lopen nu zou dit een begin kunnen zijn? Of herkend iemand dit?

Groetjes

reageer

Patricia (Gast) 11-01 om 19:49

Hoi,
Ik ben pas over 3 weken uitgerekend en heb dit sommige dagen ook. Dit komt door het indalen, het kindje ligt gewoon met zijn hoofdje in je bekken en daalt steeds dieper in. Lopen voelt dan even pijnlijk of opstaan De verloskundigee zei dat dit normaal is vanaf 37 weken.

Groetjes

Mommy-Of-Nyana 12-01 om 13:30

Hoi dames,ik ben maandag 8dagen uitgeteld.. En heb dit ook regelmatig hoordat drukkende gevoel..ons meisje lag op 31weken al volledig ingedaald en had op 35weken al 1-2,5cm ontsluiting.. Deze is nu al 2weken het zelfde..naar sinds gistere na mijn controle bij de gynea contineu last van menstruatiepijnen en pijnen in de rug soms zelfs echt zo een kloppende pijn in mn onderrug.. En heel veel harde buiken.. Slaap s nachts bijna niet meer van de pijnen maar deze nacht was abnormaal.. Normaal wordt ik maar 2-3 keer wakker en nou elke uur van de nacht zeker 5keer wakker geweest.. Echt vermoeiend.. Een tip van mijn gynae was veel trappen lopen, gini of tonic drinken dazr kinine in en dat wekt weeen op. Je mag dit heel je zwangerschap niet drinken wegens grote kans op vroeg geboorte. En nou in de laatse dagen mag dit met overvloed gedronken worden...
Nou meiden heel veel succes en hopelijk niet al te veel last van de pijnen! Geniet van de laatste dagen/weken van die bolle buikjes.
Liefs

Anoniem (Gast) 12-01 om 15:00

Als we er alle3 last van hebben zal het er vast gewoon bij horen had een beetje hoop dat het wat in gang kwam Hihi
En wat vervelend zeg dat je zo slecht slaapt! Ik word wel vaker wakker om naar het toilet te gaan maar verder slaap ik nog prima lijkt me best vervelend.
Spannend he zo de laatste dagen,weken ik word met de dag benieuwder na ons kleintje is het ook jullie eerste?
En bedankt voor de tip!! Ga jij het ook uitproberen? Hihi
Heb net nog maar even lekker de ramen gelapt zijn die in ieder geval alvast netjes!
Meiden succes met de laatste loodjes!

Liefs

Mommy-Of-Nyana 12-01 om 16:29

Hoi hoi..
Hier is her ook ons eerste kleintje..
Begin ook met de dag nieuwsgieriger te worden naar ons mini dametje.. Ze is nou wat aan de lichte kant zeiden ze gisteren terwijl ze altijd er fel boven heeft gezeten..maar gelukkig kon het geen kwaad omdat ze nu al 50cm is ongeveer..dus is wel een grote dat compenseert dan weer lekker.. Ja die nachten zijn een ware ramp mazr hoort er allemaal bij.hihi... De trappen ga ik niet expres gaan doen is zo al vermoeiend genoeg de laatste daagjes.. Maar de gini en tonic drink ik nu wel terug die heb ik gemist en leefde nou al 3-4weken op water alleen omdat ik cola en limo niet kon verdragen en de gini en tonic kan ik wel verdragen.dus ben blij dat ik eens wat anders kan drinken.. Hopelijk werkt het ook haha...

Ramen lappen heb ik niet meer gedaan nou hier vriest het weer lekker in het land tot min 5 van nacht en nu is het ook maar net 0 graden.. Gelukkig had ik ze vlak voor de winterprik nog gedaan..en nou is het voor manlief die doet dat graag ramen lappen..

Nou dames heel veel succes met de laatste loodjes en hop naar een fantastische bevalling die heel vlotjes mag verlopen.

Liefs daphne

Je kunt reageren op dit onderwerp 'drukkend gevoel' in het Zwangerschapsforum