Babykledij wassen

6 antwoorden en 44510012x bekeken

Evelien (Gast) 25-07 om 20:23

Heel erg gefeliciteerd !

Ja, je kunt het beste de kleertjes wassen met neutral. Anders heb je kans dat het gaat irriteren

reageer

stefanie.b. 25-07 om 23:32

proficiat ,
eerlijk gezegt ik zou alles zeker wassen want in de winkel heeft iedereen dit in zijn handen genomen en je weet nooit of die mensen wel netjes zijn of niet ik heb voor de eerste kleertjes het staaltje gebruikt van uit de eerste doos dat je krijgt bij vroedvrouw van la chat goed spul !!
veel succes alvast

stefanie.b. 25-07 om 23:35

en niet mee in zitten voor verkleuring of zo gewoon op 30 graden wassen en alles binnenste buiten draaien en op droogrekje drogen dan zal er zeker niet gebeuren ik was onze kleine meid haar kleren altijd zo en alle kleuren door elkaar en steek er eventueel nog zo een zakje bij om de kleuren niet te doen uit lopen vooral de eerste keer :-)

N. Coppola 26-07 om 09:47

Dag lieve meid,

Een baby heeft een zeer gevoelige huid, ze worden vlug geïrriteerd.

Stefanie.B zegt dat in de winkel iedereen het heeft aangeraakt, das een feit, soms zijn die kleren gewoon op het grond, of voor ze in de winkel zijn aangekomen weten wij ook niet in welke omstandigheden ze zijn  aangekomen!....

Ik gebruik zoals Stefanie.B wasproduct voor baby’s van le Chat, (met Marseillezeep) en ook was verzachter van het merk Le chat (groene fles) ruikt heerlijk en alle dokters raden ook die wasproduct aan.

 

Babykledij verander je elke dag, dus was is er altijd.. tot nu toe zijn de kleertjes nooit uitgetrokken en dergelijke!  

 Doei

Lenita29 26-07 om 11:06

Het is beter om de kledij te wassen...

Dit i.v.m. de chemicaliën die er in zitten. Daarnaast als je ze gaat strijken verhit je er nog meer. Want eigenlijk met meer dan 70 graden wassen dan verhit je het pas goed. Maar ja... niemand wast zijn baby kledij op 70 of meer. Vandaar dat het advies om te strijken word gegeven. 

Ook heb ik eerst een kookwas gedaan voordat ik de kleding in de wasmachine heb gelegd en gewassen. Meer puur voor mezelf. Zo ie zo eens goed voor je wasmachine.

Ik heb zo rond 36 weken alles gedaan... En lekker in het zonnetje gehangen. Wilde zelf alles voor 37 weken af hebben.... Geweldig die nesteldrang.. haha

Succes!!!!

17&zwanger 26-07 om 14:00

Bedankt iedereen!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Babykledij wassen' in het Zwangerschapsforum