32 weken voel ons meisje minder bewegen

2 antwoorden en 44143030x bekeken

flowers (Gast) 23-09 om 18:21

Beste iedereen.
ik wil even vragen of meerdere van jullie met 32 weken zwangerschap minder goede bewegingen voelde vam het kindje. ik heb namelijk sinds zaterdagavond minder leven. zondag gebeld met vk mocht meteen naar het zkh voor een ctg en echo. ons meisje lag toen ook erg stil op de echo. ctg was verder goed. moest vandaag weer terug en ook nu beweegde ze niet op echo. alleen even een beetje met het handje. Ctg was weer goed. ze hebben me verder niet echt gerustgesteld. ik moet woensdag weer terug voor ctg echo en de groeiecho moet nog een keer overgedaan worden. nu thuis aan het piekeren waarom ze opeens zo weinig beweegt. Zal ze alles genoeg krijgen in mijn buik. zal de placenta nog wel goed Zijn werk doen. heeft iemand van jullie dit soortgelijke meegemaakt??
graag jullie reactie

reageer

trotsemama 23-09 om 19:23

Als het goed is is de navelstreng ook doorgemeten. Dat doen ze standaard bij een ctg. Ze kijken dan ook naar de groei en de hoeveelheid vruchtwater.
Bij mij was de kleine tot de 26e week altijd hyper actief en werd ook ineens minder. Paar keer een ctg gehad en een echo. Alles gewoon goed. Ze krijgen ook minder ruimte natuurlijk. De baby kan ook met de handjes en voetjes richting de placenta liggen en dan voel je ook minder. Dit heb ik toen te horen gekregen. De baby is bij mij nu weer wat drukker geworden. als ik zelf niet lekker in mijn vel zit voel ik de baby minder. Ook met harde buiken.

Hopelijk heb je hier iets aan..... Zoals je ziet ben ik nu 33 weken hihi

flowers (Gast) 23-09 om 19:54

Hoi trotsemama.
ik vind het erg fijn dat je dit verteld! Is tenminste meer dan wat ik in het zkh te horen kreeg waar het eventueel aan kan liggen. ik weet eigenlijk niet of ze de navelstreng door hebben gemeten. De hoeveelheid vruchtwater hebben ze ook niet gemeten. ze zeiden het lijkt alsof er genoeg vruchtwater zit.
we moeten er maar op vertrouwen. Bedankt voor je berichtje!


Je kunt reageren op dit onderwerp '32 weken voel ons meisje minder bewegen' in het Zwangerschapsforum