harde buiken

3 antwoorden en 44157131x bekeken

flowers (Gast) 27-09 om 13:41

Hoi Allemaal.

ik heb veel last van harde buiken ook in rust. hiervoor heb ik inwendig onderzoek gehad on te kijken hoe lang de baarmoedermond nog was. deze was 3 cm. bij 2.5cm gingen ze zich zorgen maken. ik ben nu 32.4wk zwanger. nu heb ik 1 nacht hiervoor in het zkh gelegen om te kijken of de baarmoedermond korter werd op de harde buiken. gelukkig was dat niet in 1 dag en mocht ik gisteren weer naar huis. ze hebben me wel gezegd dat ik thuis heel rustig aan moet doen, omdat de harde buiken over kunnen gaan op weeen.

wie van jullie heeft dit ook gehad ??

reageer

Iza 30-09 om 13:28

Geen last van gehad maar wat vervelend zeg! Ze weten ook zeker dat je geen blaasonsteking of schimmelinfectie hebt? Die kunnen namelijk ook harde buiken veroorzaken.
Beterschap!

Ann (Gast) 05-10 om 16:43

Hoi flowers,
Ik heb ook heel veel last (gehad) van harde buiken; bij ongeveer 21 weken begon het al en vanaf 32 weken ineens veel meer en intenser, ook in rust. Kreeg toen van de verloskundige het advies te stoppen met werken en rust te nemen. Ze kon toen geen ontsluiting voelen; ik had wel een heel klein beetje ontsluiting met 23 weken (+bloedverlies) en toen ook een nacht opgenomen geweest. Ik ben nu inmiddels 35 weken, maar het blijft spannend!
Succes/sterkte...

flowers (Gast) 05-10 om 23:53

Ow spannend zeg. dan zitten we ongeveer n beetje in hetzelfde schuitje inderdaad. ik ben maandag 34 weken dus zit een dikke week verschil in. ben benieuwd wanneer de kleine komt. heb zoveel zin om haar te ontmoeten. succes met de laatste loodjes.
Misschien hoor ik nog wel van je als je bevallen bent.

groetjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'harde buiken' in het Zwangerschapsforum