Bijna 33 weken zwanger en klaar met de zwangerschap

7 antwoorden en 44060633x bekeken

Dromertje87 18-10 om 15:07

Hey dames,

Ik vroeg me af of er nog meer dames zijn die naar het eind kruipen?

Ik ben overmorgen 33 weken zwanger en ben er zo klaar mee..
Ik zit al ff thuis na dat ik rare aanvallen kreeg van zweten, buikkrampen, harde buiken, misselijk, duizelig.. In het ziekenhuis konden ze zo niets vinden wat de reden hier van was dus hebben ze het op overbelast lichaam gegooid en moest direct stoppen met werken en rust nemen iets wat erg moeilijk is met een peuter van 2,5.


Nu loop ik al een 3weken met zware vermoeidheid met gevolg zware hoofdpijn en branderige ogen en voel af en toe weer die aanvallen opkomen gelukkig kan ik te temperen met plat liggen en rust pakken maar heb eigenlijk geen zin/puf om zo nog 7weken door te gaan..


Nu wil ik dit volgende week bij de gyn neerleggen maar wil eigenlijk niet overkomen als een aansteller.


Wat zouden jullie doen?

reageer

hartje 18-10 om 19:33

Gewoon bij haar voorleggen en ze pept je waarschijnlijk weer op. Bij mij was 33-35 erg moeilijk,.. Had echt depressie gevoelens, en erg ongelukiig... Daarna me zelf hard aangepakt en mezelf ingesteld op veertig weken zwangerschap en gewoon doorgaan. mezelf veel bezig gehouden met van alles, is voor jou een moeilijke oplossing bedenk ik me net. maar leg het sowieso voor. Hopelijk knap je snel op en gaat de tijd wat vlugger voor je...

Liefs hartje

Dromertje87 18-10 om 20:59

40weken gaat het bij mij sowieso niet worden wil het niet hebben.. Ik ben mijn zoon bijna verloren omdat hij niet ademde bij de geboorte(39+4weken) 

Maar bedankt voor je berichtje

hartje 19-10 om 16:20

Is dat gekomen door je bevalling of door de veertig weken? Maar je hebt nu wel een ander kindje hè,.. De tweede kan weer zo anders dan de eerste zijn,.. Ik weet ook niet wat je situatie is, vandaar...

Liefs hartje

Dromertje87 19-10 om 17:35

dat is het probleem ze weten niet hoe het kwam.. ik had op het eind wel flink geklungeld maar gynaecoloog wou me niet overnemen..
bevalling was ook heel normaal alleen kwam hij pimpelpaars op de wereld.. nog voor de navelstreng was doorgeknipt was hij paars en blauw.. zijn lichaampje was al in een staat dat zijn nieren en lever stil stonden en moest hier om ook bij voorbaat 3 soorten antibiotica.. hij heeft na zijn geboorte verschillende controles gehad van hartfilmpje en hart/hoofd echo's tot bloedonderzoeken maar ze kunnen het nergens opgooien..

gelukkig herstelde hij zich heel snel ver boven verwachting van de artsen

Romy 21-10 om 21:36

@ dromertje: ben nu 32 weken en ben het beu. Kan nietmeer zo goed mee en voel me ook beetje depri.
Wat voor mij nu een serieuze valkuil is, kom namelijk uit een heel zware depressie en kan dus hervallen.
Heb nergens zin in, verveel me dood,.... .
Me bezig houde gaat ook moeizaam. Lig dus ganser dage op de zetel.

Die zweet aanvallen heb ik ook, zijn de hormonen zegt de HA.
Hier ook pijnlijk harde buiken,steken in vagina en veel slijmverlies, maagzuur en lichte hoofdpijn.

Moet 14nov op controle gynaecoloog en hoop dat ze zegt dat het keizersnede moet worde dmv ligging baby en daarom hopelijk begin dec een datum prikke.

Dromertje87 22-10 om 09:18

ben blij dat ik niet de enigste ben romy..
vannacht werd ik wakker met zeurende pijn in me onderbuik en boven benen gelukkig zakte het af en kon ik weer slapen maar toen ik vanmorgen wakker werd van me zoon kreeg ik echt serieuze krampen waar ik gewoon beroerd van werd toen maar warme douche gepakt en dat verzwakte de pijn komt nu heel af en toe naar boven drijven die kramp

Romy 22-10 om 13:23

Hier ook regelmatig last van kramp.
Is wss door kalium te kort. Eet elke dag een kiwi en met de benen omhoog gaan liggen.

Neem elke dag een warm bad en dat is zo ontspannnend,maar zodra ik iets durf doen begint ons manneke druk te bewegen of krijg ik pijnlijke steken in mn lies of vagina.

Weet ook niet of ik 40 weken kan uithouden. Hoop dat ie zich sneller laat zien.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bijna 33 weken zwanger en klaar met de zwangerschap' in het Zwangerschapsforum