vroeggeboorte

13 antwoorden en 44033465x bekeken

hartje 31-10 om 21:37

Ha Marlies,

Sorry ik kan je niet helpen, maar het klinkt allemaal best wel vervelend.
Jammer he die kleine tegenslagen...
En een keizersnee zou helemaal vervelend zijn...

Hopelijk doet de kleine nog even wat je wilt, dus draaien!

Succes en liefs hartje

reageer

marlies 04-11 om 10:16

dank u hartje ! 



veel liefs marlies

marlies (Gast) 06-11 om 00:22

Vandaag longrijping gehad nu weet ik dat dit een kuur van 2 picuren in de poep is met 24 uur tussen .normaal mocht ik nr huis gaan maar door ik aan monitor heb gelegen hebben ze gezien dat ik veel harde buiken heb.sedert zaterdag heb ik ook veel pijn en daardoor moet ik aan de baksters liggen tot donderdag om de contracties en pijn stil te leggen !!
Zolang het mijn kindje zijn gezondheid helpt door zolang mogelijk in mijn buikje te zijn is het een grote ervaring dat ik opdoe en mag ik blij zijn dat dit allemaal bestaat !en ben hier in goede handen van de vroedvrouwen !!


Veel liefs marlies

marlies (Gast) 06-11 om 22:20

De weeenremmers doen goed hun best ik heb niets meer van contracties en pijn ! Nu veel rusten en hopen dat die kleine spruit toch nog te tijd neemt om te draaien !!
Vele lieve groetjes marlies

hartje 06-11 om 22:42

Een dag om dankbaar te zijn! Super dat die hulp middelen erzijn.. zie je op tegwn de bevalling?

Liefs hartje

marlies (Gast) 07-11 om 04:50

Nee hoor ik kijk er naar uit ! Maar hoop echt dat het nog een natuurlijke bevalling kan worden wil dit echt meemaken .buiten een spoedkeizernsnee maak je het allemaal niet bewust mee door het met een volledige verdoving is en zou er wel moeite mee hebben denk ik als ik wakker kom mijn kindje plots uit het niets naast mij ligt !kweet niet goed hoe ik dit moet verwoorden.Maar ja de tijd zal het uitwijzen en als het kindje maar gezond is das mijn grootste wens !!!

marlies (Gast) 07-11 om 19:08

Deze namiddag echo gehad ons kleine spruit weegt 1kg900 en is kben vandaag 33 weken .het staat vast dat hij niet meer zal draaien door de afwijking v de baarmoeder is het onmogelijk . Maar het zal wel keizersnee worden met epuderale dus zal ik niet volledig verdooft worden ! Das een grote opluchting !! Veel liefs marlies

marlies (Gast) 11-11 om 04:51

Ons kleine spruit is gisteren geboren aan 33 weken en 3 dagen ! Alles is zeer vlot en goed verlopen .ons zoontje heeft meteen zelfstandig kunnen ademen .navelstreng was nochtans 3 x rondgedraaid ! Tis een sterk rustig ventje wat ben ik gelukkig !!!

Eline 11-11 om 16:29

Hoi Marlies, GEFELICITEERD met de geboorte van jullie zoontje!! Hoe heet hij?Wat fijn dat alles goed gegaan is! En nu heerlijk genieten! Liefs, Eline

hartje 11-11 om 20:55

Geweldig en kijk je er goed op terug. Heerlijk hij de kleine. Ik denk er weer met jaloersheid aan terug. Van mij is inmiddels tien maanden. Waar is de tijd gebleven!?

Geniet ervan met volle teugen.

Liefs hartje en we horen weer van je !

Anoniem (Gast) 21-11 om 16:28

@eline zijn naam is PIERRE gewordendank u allebei voor de geluk wensen 
@hartje naar de bevalling zelf kijk ik er positief naar terug dit ging allemaal zeer vlot !        het enige wat ik jammer vond na de bevalling is dat ik mijn kindje 1sec heb gezien en ze hem meteen hebben meegenomen naar de couveuse ! ik heb pas na 7 uur mijn zoontje kunnen aanraken ruiken en goed bewonderen ! dit was zeer lastig !!

Pierre doet goed zijn best hij is nu 11 dagen oud en weegt just nog geen 2kg maar eet zeer goed ! en het meeste eet hij via zijn mondje s'nachts via zijn maagsonde! 
vandaagheeft hij voor de eerste keer een onderhemd aan ! 

nu hopen dat hij rap 2kg500 weegt zodanig dat hij naar huis mag komen ! 
want het is lastig om iedere avond je kindje achter te laten ! hij is wel in goeie handen maar toch ... 

s'morgens is het altijd een mega moment voor mij ! dan mag ik hem in zijn badje stoppen ! zijn voeding geven en drie kwartier huid op huid ! dit is een zalig gevoel ! s'avonds mag de papa zijn pamperke verversen , zijn voeding geven en ook drie kwartier huid op huid ! dit zijn echt momenten die we koesteren !! 


vele warme groetjes ! xxx

marlies 11-08 om 00:56

Na 4 weken heeft mijn kleine man mogen mee gaan naar huis .
Dit was op 6 dec hij woog toen 2kg440 ! Hij was nog zeer klein maar alles verliep perfect
ondertussen is Pierre al 9 maand oud en weegt al 8 kg !
Zo zie je maar !! Alles komt goed !!


Veel liefs marlies

Karen 24-02 om 03:31

Hoi 
Sinds een week rugpijn aangezien ik rugpatient ben niet veel aandacht aan  gegeven gewoon gedacht v hm het ging nu beter....
Zondag bloedverlies richting ziekenhuis dan maar.....
Blijkt dat ik wat weeen heb gevolg dat ik hier nu al 2dagen ben.. baxter om weeen tegen te gaan....
En spuit in bil voor longrijping 
Dit had ik niet verwacht heel soms nog wat bloedverlies....
En kleine krampjes 
33weken zwanger 1ste kindje....hoe angstig allemaal..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'vroeggeboorte' in het Zwangerschapsforum