Echte weeen herkennen?

5 antwoorden en 43572273x bekeken

Zina 15-01 om 08:46

Dag Dames,

Ik ben nu 36 weken zwanger en merk dat ik de laatste week toch meer last begin te krijgen van harde buiken, voor- en indalingsweeen. Ik krijg dus vaak last van menstruatiekrampen, pijn in de lies en bij een harde buik merk ik vooral ook dat het erg op mijn adem werkt. Ik moet dan echt diep ademhalen om voldoende zuurstof binnen te krijgen. Gisteren kreeg ik deze symptomen (vooral het zuurstoftekort en de harde buik) om de 7 minuten, ook merkte ik tijdens deze momenten dat er een enorme gloed over me heen kwam. Ik dacht echt dat het zover was, maar toen ik in een warm bad ging liggen, namen ze af. 

Ik besef dat ik meer en meer begin te twijfelen of ik het wel ga herkennen als het ECHT zover is, zeker omdat ik al zoveel last heb. Daarom open ik dit topic om eens te horen bij jullie of jullie tips hebben, mijn klachten herkennen, verhalen van jullie bevalling zijn ook altijd welkom!

Groetjes

reageer

irma (Gast) 15-01 om 12:22

Voorweeen kunnen gemeen zijn en je onzeker maken zet het Door of niet? Maar echte weeen herken je wel krachtig en sneloop elkaar
hier begon het breken van water 2 uur snachts en om 09.33 geboren

irma (Gast) 15-01 om 12:26

O jwarm docuhe lope en rug masage heeft mij erdoor geholpen had eerg rugweeen

Pebbles 30-01 om 16:27

Echte weeën voelden bij mij toch anders dan voorweeën. Als ze met 5 min tussen regelmatig komen en niet stoppen zou ik ervan uitgaan dat dat de echte zijn.

fadila 02-02 om 12:03

ik heb ook veel last van voorweeen en harde buiken bij al mijn zwangerschappen..
voorweeen kunnen ook lastig zijn en pijnlijk aanvoelen,maar ze komen onregelmatig.
echte weeen beginnen dan om de uur,dan weer om de half uur,dan weer om de kwartier,en dan minder en minder,dan voel je ze ook veeeeel pijnlijker!!! je zal ze zeker herkennen 
hoor!!!
ik kreeg door voorweeen en harde buiken wel ontsluitingen al op 34weken...en op 38weken beval ik.ik ben nu zwanger van mijn 4de kindje,ben 29weken.

moest je vragen hebben,dan kan je het altijd vragen aan mij.
veel suxes!

Miss Butterfly 02-02 om 19:28

Ik heb voorarbeid gehad en daar zat dus wèl regelmaat in (kan dus wel). Wel niet zo snel. Ik had een voorwee om de twaalf minuten. Het verschil is volgens mij toch wel de pijn. Dit kan het onmogelijk zijn. Oké het deed zeer maar echt niet zo fel. Ik ga er dus vanuit dat als het ècht serieus zeer doet en ze op den duur echt sneller op elkaar volgen dat het serieus is. Echte weeën moeten ook erger worden denk ik. Nu was het eigenlijk vier uur aan een stuk van tzelfde. Ze zeiden dan wel dat het ophoudt met warmte en zo: niet dus. (de eerste keer wel, de tweede keer niet). Ik heb op den duur ook de vroedvrouw gebeld omdat ik echt niet meer zeker was maar ze merkte al aan mijn manier van praten (dat ik nog zo vlot kon praten) dat het niet ernstig zou zijn.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Echte weeen herkennen?' in het Zwangerschapsforum