35W wat voel ik nu ?!

9 antwoorden en 42376766x bekeken

Kadiata 23-07 om 11:48

Hallo
Ik ben dus 35W zwanger... en ik krijg dus steken in mijn zijkanten van mijn buik. Zo ook krijg ik soms het gevoel van menstruatie pijn.
Ik kan mijn gyne niet bellen omdat hij in verlof is en ik kan pas de 5de terug bij hem voor mijn volgende controle.
Er zullen hier wel genoeg zijn denk ik die dit toch ook al hebben gekregen en weten hoe of wat.

Alvast bedankt ????

reageer

Kadiata 23-07 om 12:11

Niemand ??

kruimel 23-07 om 13:14

Uuh sorry maar wat een onzin dat je geen gynaecoloog kunt bereiken! dus als je zou moeten bevallen moet je wachten tot ie terug komt?
Er is vast wel een nood-nummer of vervangend arts welke vragen kan beantwoorden toch?

kruimel 23-07 om 13:44

Nou sorry dat ik het zei, maar een arts niet kunnen bereiken ivm verlof is pure onzin..
En fijn voor je dat je liever vertrouwd op eventuele ervaringsverhalen van anderen dan op een arts maar ieder zijn ding.

Je hoeft ook niet zo boos te doen, je wilt het schijnbaar erg graag weten anders zou je ook niet na 20minuten al een ongeduldig "niemand??" Berichtje posten.

Kadiata 23-07 om 13:50

Nou ik bedoel niets verkeerd hoor... en zeker niets boos..komt soms verkeerd over als je iets typt dan je het iemand zou horen zeggen..
Moest ik echt aanvoelen dat er iets mis zou zijn zou ik natuurlijk eerst luisteren naar iemand profesioneel.
Maar ik vindt voor zo iets moet ik toch niet constant bellen naar hun heb zo het idee dat ze mss wel betere dingen te doen hebben enzo...
Mijn arts kan ik idd niet bellen in zijn verlof het zou een vervangend arts zijn...en tuurlijk wil ik weten wat het is en hoe andere dit ervaarde anders zou ik deze app niet gebruiken

kruimel 23-07 om 14:04

Gelukkig, ik bedoelde het ook niet boos.
Heb zo'n vaag vermoeden dat je uit Belgie komt? In NL kan ik de verloskundige zo vaak bellen als ik wil met de stomste vragen gynaecoloog komt echt pas kijken als er complicaties zijn bij een zwangerschap, vandaar misschien ook mijn verwarring.

En je hebt gelijk, een forum is om ervaringen te delen maar 9 van de 10 keer is het toch bij iedereen anders!

Kadiata 23-07 om 14:11

Hihi jah ik ben van België ... we klinken soms grover dan we het soms bedoelen...
Hier is het altijd bij mijn gyne dat ik moet gaan daarmee dat ik niet naar de kliniek zelf wil bellen voor zo een vraag...
En idd bij elke zwangerschap is dit anders en van persoon tot persoon maar hoor graag ook de ervaringen van andere enzo... je weet maar nooit wat je allemaal te weten komt... volgens mijn bezorgde mama zouden het indalingsweeën kunnen zijn of oefenweeën niets om me zorgen over te maken...zo voeld het ook niet aan dat ik me zorgen moet maken... ik weet juist graag wat er in men lichaam allemaal afspeeld met dat kleine ukje in mij is natuurlijk ook aftellen nu en de zenuwen die erbij komen enzo zal ook wel dat allemaal een beetje zijn denk ik ihi .

GJK 23-07 om 16:05

Hai hai!

Ik ben zelf 34.4 weken zwanger. De menstruatiekrampen herken ik. Volgens mij heeft het inderdaad met indalen te maken. Ik maak me er in ieder geval geen zorgen om. Mocht jij dat wel doen: gelijk een (vervangend) arts bellen! Krampen en steken herken ik ook. Ik denk dat het te maken heeft met het in de knel komen van je organen. Maar dat is mijn eigen logica.

Xx GJK

Kadiata 23-07 om 17:20

Hoi hoi...
Was even paniek juist terug van de materniteit.. heb moeten bellen omdat ik wat rozig vocht verloor dus gelijk gebeld en moest direct naar het ziekenhuis komen voor onnderzoek.
Half uurtje monitor gelegen alles oke met onze kleine uk. Ook was te zien dat wat ik voelde dus oefenweeën zijn
Derna inwendig onderzoek en het beetje aan bloed is te maken met de baarmoederhals die weker aan het worden is en zich aan het voorbereiden is...
Alles nu in het oog houden zeiden ze of ik geen vocht verlies...ook of de weeën niet erger worden anders moet ik direct terug gaan.
Nu zoveel mogelijk mij kalm houden zeiden ze...
Was toch wel even paniek van oei zou het nu al gaan gebeuren...
Hopelijk blijft mijn mini man nog eventjes zitten..

Je kunt reageren op dit onderwerp '35W wat voel ik nu ?! ' in het Zwangerschapsforum