geen sex meer ?

7 antwoorden en 42372559x bekeken

madelene 25-07 om 15:44

Ik denk dat je gewoon aan je vriend duidelijk kan maken dat seks voor jou wel belangrijk is ook nu gewoon.
groetjes madelene

reageer

Kadiata 25-07 om 15:48

Nou is niet voor te zeggen dat dit enorm belangrijk voor mij is hoor... maar heb soms het idee en ik denk dat ik wel niet de enige zwangere vrouw ben die dat heeft...die het gevoel soms heeft niet meer aantrekkelijk te zijn voor hem...!!
En als hij dan ook niet meer durft jah dat verbeterd er niet op dan natuurlijk...
Als ik dat dan zeg is het echt omdat hij ook schrik heeft dat er nu al iets zou gebeuren enzo...
Daarom dat ik mij afvraag van wanneer is het echt best om geen sex meer te hebben... zo is mijn vriend ook wat geruster..?!

madelene 25-07 om 16:26

tja meschien is je vriend bang dat het niet kan vanwege de baby dat hebben meer mannen.
maar het kan gewoon hoor het kan geen kwaad.
en niet meer aantrekkelijk ik denk dat het juist voor een man heel mooi is want dan is een vrouw juist op haar vrouwelijkst.
en ook een mooi idee ze draagt zijn kindje ik denk juist dat het mooi is voor een man.
ik zelf had juist dat mijn man mij nog aantrekkelijker vomd toen ik zwanger was.
Groetjes madelene

madelene 25-07 om 16:30

En leg je vriend uit dat het geen kwaad kan tijdens de zwangerschap .
wat wel zo is dat je als je bijna bent uitgerekend
dat als je dan gemeenschap hebt dat je dan de weeën in gang kan zetten.
dat is bij mijn jongste zo gebeurd
groetjes madelene

Kadiata 25-07 om 16:34

Hier is juist het omgekeerde het schrikt hem af ... ook met de striemen enzo is hij heel fel verschoten...hij kan er maar nie aan wennen..ik heb ook al gezegt dat dit voor mij ook wennen is van een platte gladde buik naar een wel heel bolle buik en jah met striemen maar daar kies je niet voor he hoe veel ik ook smeerde heb dit niet kunnen tegen houden... en ik merk vooral dat het blote en het zien van de striemen hij heel erg van geschrokken is ... nou hoor ik wel dat meer mannen dat hebben enzo... en hun ook stoerder en harder voordoen dan ze zijn...( hij is 30j) mss daardoor ook een beetje ik weet het niet ... was ook wel een onverwachte zwangerschap kan ook wel daardoor zijn dat hij mss ook niet aan het idee kan wennen... mannen zijn soms toch zo moeilijke praters e

Kadiata 25-07 om 16:36

Ik ben wel eergisteren naar het ziekenhuis gemoeten omdat ik rozig vocht verloor.. maar ze zeiden dat dat komt omdat de baarmoedermond verweekt...en ze zeiden dat ik tot nu toe nog maar een vingertop openening heb... wel al wat lichte weeën...

Edith 21-08 om 12:43

In gang zetten kan echt alleen als je lichaam al toe is aan bevallen. Dan is het zeg maar het laatste zetje (pun intended ) en zul je waarschijnlijk ook juist uitzien naar de bevalling - of beter gezegd, naar het einde van je zwangerschap en het in je armen sluiten van jullie kleine hummeltje. Met 35 weken is er nog niets aan de hand wat dat betreft, tenzij de verloskundige/gynaecoloog in jouw specifieke geval iets anders zegt.

Pas overigens wel op met seks als je vliezen al gebroken zijn aan het einde van je zwangerschap. Dan mag je niets meer inbrengen in de vagina (ook  geen vingers) vanwege infectiegevaar.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'geen sex meer ? ' in het Zwangerschapsforum