ik druppel

11 antwoorden en 39911992x bekeken

Mrs. D 29-05 om 23:10

Sinds 27 weken druppel ik van beneden.. Dacht eigenlijk dat het waterdunne afscheiding was.. Maar begin nu te twijfelen.. Loop nu een week met inlegkruisjes.. Maar de hele boel is nu geïrriteerd beneden en t jeukt daarnaast ook nog eens.. Iedereen roept altijd vk bellen maar ik loop bij de gynaecoloog..  En voel me beetje teveel ofzo als het gaat om suffe vragen.. 

Wat Moet ik nou?

reageer

Mrs. D 29-05 om 23:11

Ben nu 28 weken trouwens.. Dus t druppelt al een week..

Elle (Gast) 29-05 om 23:26

Hi MissD! Vertel eens wat meer; is het doorzichtig, ruikt het, waar jeukt het precies, wanneer voor het laatst sex gehad, etc?

Mrs. D 29-05 om 23:42

Poeh.. Tis welndoorzichtig met witte vlokjes
. T ruikt niet vies.. Het jeukt binnen m'n schaamlippen zeg maar... Druppels veroorzaken ook jeuk.. Sex euh... Afgelopen weekend denk ik? Of anders uiterlijk begin deze week..

Elle (Gast) 29-05 om 23:54

Jeukt het dan tussen je buitenste en binnenste schaamlippen, of echt in je vagina?

Elle (Gast) 30-05 om 00:04

Ik denk toch een schimmel infectie misschien.... Ben je zwanger nu?

anoniem 30-05 om 16:09

Mrs. D, zoals je weet loop ik ook bij een gynaecoloog en wij hebben een boekje gekregen met telefoonnummers van de afdeling en ze zetten erbij: bij twijfel, onzekerheden of vragen: altijd bellen!
Ik zou dat in dit geval ook zeker doen. Of ga anders op zijn minst naar de huisarts, die kan ook even kijken.

Mrs. D 31-05 om 09:44

Heb inderdaad besloten maandag even huisarts te bellen..  

anoniem 31-05 om 22:11

Ik vind dat heel verstandig, beter het zekere voor het onzekere. Zelfs als het een simpele schimmelinfectie of iets dergelijks blijkt te zijn is het goed dat je gegaan bent want dan kan er iets aan gedaan worden.

Ik hoor graag hoe het is gegaan.

Mrs. D 01-06 om 09:41

Met ome dokter gebeld.. Kwam niet verder als tante assistente.. Ze zou even met de arts overleggen en vanmiddag ligt er een receptje klaar.. Mits ik geen tegenbericht krijg.. Ik was een beetje in de ontkenning dat het de schimmel candida is.. Puur omdat ik niet wilde dat dat het was...

Mrs. D 02-06 om 12:56

Meer een gevoel Mandy.. Weet t ook niet.. Aan de hand van symptomen, het feit dat ik het al eens eerder gehad heb en het dus eigenlijk wel herken heeft de arts een receptje uit geschreven.. Hoop dat het snel gaat werken want ik heb echt slaap nodig!!! Ga nu echt 3x op een nacht eruit voor een koud washandje..  Anders krab ik me echt kapot!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ik druppel ' in het Zwangerschapsforum