Tóch zwanger?

4 antwoorden en 39619839x bekeken

mira (Gast) 18-06 om 19:44

hoi bloem
vervelend voor je. ten eerste: je kunt niet echt ongesteld zijn als je zwanger bent en je hoort wel eens van vrouwen die idd nog bloedingen hebben maar ik heb nog nooit gehoord van iemand die tot 5 weken voor de uitgerekende datum nog ongesteld werden.
dus wat dat betreft denk ik echt niet dat je zwanger bent hoor
en als ook nog eens je testen negatief zijn én je geen buik hebt... het zou wel heel toevallig zijn als je alle dingen tegen zou hebben zitten (ongesteld, geen buik, negatieve testen).
en daarbij zou je ook echt wel eerder dingen moeten hebben gevoeld als je zwanger zou zijn. je zit al bijna aan het eind dan en dan lijkt het me sterk dat je nu pas iets zou voelen.
Dus: ik zou er gewoon vanuit gaan dat je niet zwanger bent. kijk die horrorverhalen van mensen die ineens bevallen zonder dat ze weten dat ze zwanger waren die zijn er ook helemaal niet mee bezig (hebben dus ook geen zwangerschapstesten gedaan etc) terwijl jij al meerdere testen hebt gedaan.
meid, doe rustig aan. ik ben geen gyn of arts maar ik kan je echt wel vertellen dat je niet zwanger bent

reageer

Marijke 18-06 om 20:05

Volgens mij is de enige die je echt kan vertellen of je al dan niet zwanger bent de gyn of dokter. 
Het lijkt mij inderdaad heel onwaarschijnlijk dat je zwanger zou zijn want dan zou je vanbinnen ook wel al bewegingen voelen. 
Wat die bloedingen betreft. Mijn moeder wist pas vanaf 5 maanden dat ze zwanger was van mijn kleinere broer. Ze kreeg gewoon iedere maand haar menstruatie... Zij had wel véél buikpijn... Mijn moeder is wel wat grover van gestalte dus zij kreeg niet onmiddellijk een buikje. 
Bij slankere vrouwen zou je het volgens mij echt wel moeten zien.

Anoniem (Gast) 24-06 om 02:15

de huisarts verwijst me niet door voor een echo omdat hij zegt dat ik toch niet zwanger ben. 
Maar ik twijfel zo, ik heb sinds een paar dagen ook hele opgezwolle borsten en heb pms klachten maar mijn menstruatie breekt maar niet door..

Michaela 26-06 om 11:51

Dan laat je voor 30 euro ergens in de buurt een pretecho maken en weet je het zeker..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Tóch zwanger?' in het Zwangerschapsforum