Ligging baby is pijnlijk

2 antwoorden en 39722046x bekeken

anoniem 28-06 om 13:36

Hallo dames,

Ik ben ruim 33 weken zwanger en onze kleine meid ligt al een hele tijd met haar harde kontje rechtsboven in mijn buik. Maar de laatste dagen zit ze precies naast mijn navel en maar duwen en duwen....en het is doet gewoon al sinds eergisteren pijn. Alleen als ik zit of lig voel ik het minder omdat ik dan wat in elkaar zit en ze dan net niet op dat plekje ligt te duwen. Ik had gehoopt de eerste dag dat even liggen zou helpen de kleine meid in een iets andere positie te krijgen. Ook wat duwen en schudden met mijn buik heb ik geprobeerd...maar nee, de dame blijft hardnekkig op dit plekje liggen.
Ik word de pijn een beetje beu, volgens mij is het helemaal blauwe en beurs van binnen en het lijkt zelfs aan de buitenkant een lichtblauwe plek te worden.

Hebben nog meer mensen hier last van? 
Pff, ik hoop dat ze snel een iets andere houding aanneemt.

reageer

Cheyennn 01-07 om 14:07

Hallo Mandy,

Jouw verhaal is voor mij heel herkenbaar! Ben zelf op dit moment 37+3 weken zwanger en gelukkig heeft mijn ventje nu een betere houding daar binnen genomen. Rond de 33 weken heb ik er zelf ook veel last van gehad. Hier kun je verder niks tegen doen. Helaas maar het is zo. Nog even volhouden en hopen dat jouw kleintje zometeen een andere houding aanneemt. 

Succes met de laatste loodjes van zwangerschap.

Groetjes

anoniem 01-07 om 16:39

Hoi cheyennn, 
Fijn dat je reageert en dat er iemand is die dit herkent. Goed om te horen dat bij jou de kleine alsnog is gaan verliggen. Dat geeft me hoop dat er een kans is dat dit bij mij ook kan gebeuren. 
Gelukkig blijkt dat bij zitten en liggen ze net iets hoger ligt met haar billen. Alleen lopen en staan gaat bijna niet. Als ik mijn bekkenband aan doe lijkt de kleine meid soms in een iets andere positie te liggen wat minder pijnlijk is. Dan kan ik een paar honderd meter lopen zonder te vergaan van de pijn. 

Bedankt en jij ook succes...voor jou zijn het helemaal de laatste loodjes.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ligging baby is pijnlijk' in het Zwangerschapsforum