Hondennaam

6 antwoorden en 37030809x bekeken

Liisa (Gast) 21-04 om 19:01

Oké, een raar verhaal, maar het zit zo: een 3-tal jaar geleden hebben wij een hond in huis genomen. We hadden toen al 1 hond en nog geen kindjes en toen waren onze honden eigenlijk onze "eerste kindjes" om het zo maar te zeggen. Wij hebben onze tweede hond toen ook een naam gegeven die wij beiden heel mooi vinden. Het is geen hondennaam, het is echt gewoon een meisjesnaam. Nu krijgen wij binnenkort onze 2de dochter, en wij worden het maar niet eens over een naam, de enige naam die wij allebei zo aan onze dochter zouden geven is, jawel, de naam die we al aan onze hond hebben gegeven... Nu heeft onze hond vrij veel bijnamen en wij noemen haar ook eigenlijk altijd bij 1 van haar bijnamen, en zelfs onze familie doet dat. Maar dan nog weet iedereen wel hoe onze hond echt heet. Als we nu onze hond enkel bij haar bijnamen gaan noemen, niet meer bij haar echte naam, zouden jullie het dan durven om je dochter die naam te geven? Het gaat in het begin wel raar zijn, als mensen het geboortekaartje zien, maar dan leggen we het gewoon uit. Wat denken jullie?

reageer

Emily (Gast) 21-04 om 21:00

Als het jullie naam is, gewoon doen!

kruimel 21-04 om 21:16

Zolang het een mensen-naam is en je je kind geen Fikkie gaat noemen, zou ik het gewoon doen

Liisa (Gast) 21-04 om 21:27

Haha, ja, het is echt een mensennaam!

K00 23-04 om 07:53

Hm lastig deze.
Ik vind de naam van onze hond ook tof, maar om dan mn eigen kindje zo te noemen...
Een vriend van ons heeft een hondje met een naam die ik onze zoon wel zou willen geven. Echter doe ik dat niet omdat veel hem toch met die naam zullen associëren.
Persoonlijk zou ik er dus niet voor kiezen.

Maar wie ben ik :-) als het DE naam is moet je het gewoon doen.

Eev 25-04 om 16:40

Ik zou het gewoon doen zeker als het echt een naam is die jullie zo mooi vinden. Als je het niet doet krijg je later misschien spijt...

Amy (Gast) 04-05 om 21:04

Als dat DE naam is zeker doen!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hondennaam' in het Zwangerschapsforum