Tweeling bij Léon

3 antwoorden en 35208561x bekeken

Harmke (Gast) 17-10 om 11:57

Hoi hoi! 
Mijn naam is Harmke, al enkele jaren samen met Roy. We hebben een zoontje; Léon en ik ben nu zwanger van een tweeling! We weten beide geslachten al, we krijgen een jongen en een meisje. Nu denken we aan de volgende namen; 
Margot Carmen Isabelle
Magnus Hugo Carlos 
Vinden jullie dit een leuke combinatie? Ook met Léon erbij? Roy (mijn man) is geadopteerd en komt oorspronkelijk uit Colombia. Onze kindjes zijn dus licht getint. Is het dan gek als je Margot heet? Is dat té Nederlands? We willen namelijk wel graag een naam die past bij het kindje,logisch, maar daarom twijfelen we toch. 
Ik hoor het graag!

Liefs Harmke en Roy

reageer

Anoniem (Gast) 17-10 om 14:29

Ik hou niet zo van de naam Margot, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Sowieso die g-klanken in beide namen, een beetje hard vind ik ze.
Magnus (en ook Margot trouwens) vind ik eerder bij een Noord-Europees kind passen en minder bij een getint kind. Misschien is Mingus een alternatief?
Lastig hoor.

Jana (Gast) 17-10 om 17:10

Mooie combi vind ik! 
Ik begrijp je twijfel maar ach, wat doet het tintje ertoe  Volg je gevoel! 

Emme (Gast) 17-10 om 22:06

Ik snap je twijfel ook, maar vind het zeker een mooie combinatie. Vindt Margot een hele leuke naam, ik hou dan ook van ouderwetse namen. Magnus vind ik iets minder dan Margot, maar nog steeds wel leuk. Zeker in combi met Léon. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Tweeling bij Léon ' in het Zwangerschapsforum