Moeilijk moeilijk.......

7 antwoorden en 34583915x bekeken

Anoniem (Gast) 15-12 om 07:41

Ben in verwachting van een jongen en we wisten bijna zeker dat het Kenzo ging worden maar nu heet de hond van een buurvrouw zo. 
Hebben jullie nog andere opties? Een beetje in dezelfde stijl.

reageer

Anoniem (Gast) 15-12 om 12:09

Kyran
Denzel
Milo
Rowan / Roan
Cayden

Anoniem (Gast) 15-12 om 13:14

Joh, ik zou de naam niet aanpassen omdat een hond zo heet. In het begin zullen buurtgenoten misschien de associatie met een hond hebben, maar dat zal steeds meer geassocieerd worden met jullie kindje. Wie weet verhuizen die buren ooit of overlijdt dat beest binnen enkele jaren. Als het de naam voor jullie is, zou ik het doen. Natuurlijk zul je dan wel eens hebben dat de hond geroepen wordt en dat je kindje reageert ????

Anoniem (Gast) 15-12 om 19:31

Hahahaha dat doet me denken aan me broertje. Die heet olaf en ben ooit een vrouwtje tegen gekomen met een tekkeltje die ook olaf heette.

kruimel 15-12 om 22:55

Joh ik ken meerdere honden die dezelfde naam hebben als mijn dochter (Saar) van een dwergtekkel van mijn collega tot Boxer vriendje van mijn eigen hond...
Zou me er niet zo veel van aantrekken en gaan voor de naam die jullie mooi vinden! Ik denk niet dat men de link met de hond snel legt of het raar vindt.

naan (Gast) 16-12 om 10:11

Inderdaad! Lekker voor Kenzo gaan hoor. Is veel leuker voor een kindje dan voor een hond

dvduren 18-12 om 11:45

Enzo? Lijkt er erg op, maar is toch net een andere naam.
Ach, als het echt jullie naam is, zou ik mij hierdoor niet laten tegen houden. Buren verhuizen en honden blijven (jammer genoeg) niet eeuwig leven. En Kenzo is leuk hoor!

Anoniem (Gast) 19-12 om 14:17

In jullie geval zou ik ook gewoon voor Kenzo gaan en niet veranderen. Een andere optie... evt.  Renzo.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Moeilijk moeilijk.......' in het Zwangerschapsforum