Twijfel babynaam

8 antwoorden en 33973660x bekeken

Anoniem (Gast) 09-02 om 14:21

Doet mij niet te Arabisch aan. Vind het wel een mooie naam. 

reageer

anoniem 09-02 om 14:56

Bedankt voor je reactie? stel je mening op prijs

Anoniem (Gast) 09-02 om 18:21

Yessin vind ik een mooie naam. Mijn hart breekt wel een beetje omdat je het gevoel hebt rekening te houden met de stemming in het land. Begrijpelijk wel, maar ik word er ook een beetje verdrietig van.
Veel Arabische namen vind ik trouwens prachtig en ik had er maar zo 1 kunnen kiezen (zonder Arabische achtergrond).
Yessin vind ik ook echt mooi, maar om je eerlijk antwoord te geven: ik associeer 'm wel met iemand met een Arabische achtergrond. Wat voor mij dus totaal geen bezwaar is.
Ik kan je ook geen advies geven, omdat ik je overwegingen goed begrijp. En daarnaast ook weet hoe belangrijk het kan zijn om te horen bij je 'clan' (waarbij een naam kan helpen). 
Als jullie Yessin mooi vinden zou ik er voor gaan (toch een advies haha). 
Vanuit mijn hart wens ik jullie het allerbeste toe en ik hoop zo dat deze fase heel tijdelijk is en we hier straks op terugkijken met de kennis dat we er  als maatschappij samen uitgekomen zijn. En dat je kinderen - welke keuze je ook maakt - blij zijn met hun namen. 
Ik stuur je wat liefde toe! En weet dat er ook veel mensen zijn die wat verder kijken en geloven in verbinden. 

Anoniem (Gast) 09-02 om 19:51

Yessin is een mooie naam ik zou bet gewoon doen!

anoniem 10-02 om 07:45

Wat een lieve reactie. Vind het zelf ook erg verdrietig dat er op die manier over nagedacht moet worden.. het zou niet uit hoeven maken wat voor naam of afkomst iemand heeft.. voor ons is iedereen gelijk.. helaas geld dat niet echt meer in deze wereld.. maar gelukkig zijn er nog een hele hoop mensen die er ook zo over denken?

Anoniem (Gast) 11-02 om 22:52

Ik (van die eerdere uitgebreide anonieme reactie) geloof zeker dat er veel mensen zijn die net als jullie er in geloven dat iedereen gelijk is. Misschien is het wel het beste om je te omringen met die mensen en zoveel mogelijk met positieve gevoelens de wereld in te kijken. En al die anderen in gedachten het beste te wensen, maar verder maar een beetje te laten. Dan houd je in ieder geval je eigen wereld zoveel mogelijk okay.

anoniem 16-02 om 13:30

Daar heb je ook helemaal gelijk in. Het is zo confronterend met het nieuws en alles wat er gebeurd.
Het zou fijn zijn als mensen mekaar meer respecteerden ookal zijn ze ander. En daarbij mensen hebben vaak toch wel iets aan te merken of je nu wel of niet arabisch bent. Hopelijk word het met de tijd anders 
We gaan gewoon voor de naam die we mooi vinden. En gaan er heerlijk van genieten????

Anoniem (Gast) 16-02 om 15:41

Nog een bevestiging : )
Yessin vind ik een mooie, vrolijke naam. Zou er (zoals ik begrijp uit je reactie) inderdaad ook gewoon voor gaan!  Ik associeer deze naam ook met iemand met een Arabische achtergrond, maar ook voor mij geldt dat dit geen bezwaar is. Sluit mij aan bij de eerdere reacties.  Geniet ervan! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Twijfel babynaam' in het Zwangerschapsforum