Isa, Tirza of Sophie?

9 antwoorden en 32082509x bekeken

Roos (Gast) 06-08 om 22:21

Hoi! We twijfelen enorm tussen de namen Isa, Tirza en Sophie. Sophie vind ik al jaren lang een hele leuke  naam, alleen erg jammer dat hij nu zo polulair is. Isa vinden we een leuke naam, maar is bijbels (ook in het buitenland) en dat past niet zo bij ons. En Isa komt ook wel vaak voor. Tirza komt veel minder vaak voor, maar klinkt misschien wel hard, is ook bijbels en is misschien wel te ingewikkeld. 
We zouden graag jullie mening horen. 
Bedankt! 

reageer

Betty (Gast) 06-08 om 23:34

Aan mij heb je niks. Alle 3 mooie namen! 

Marit (Gast) 06-08 om 23:38

Ik vind Sophie de mooiste naam van de 3. Hij is alleen wel echt mega populair. Ik ken er zelf 7. Kom net terug van een vakantie op een camping in NL en ook daar liepen er zeker een stuk of 15 rond. De naam staat bij mij ook hoog op mn lijstje, maar door de populariteit zou ie nog af kunnen vallen. Ik vind het wel een pluspunt dat het geen trendnaam is, zoals bijvoorbeeld Vajen en dat heb ik met Isa ook wel een beetje. Sophie is al jaren een populaire naam, dus ik denk dat je m niet snel zat wordt.
Thirza is niet helemaal mn ding. Om een lang verhaal kort te maken; ik zou in dit geval voor Sophie gaan. Succes met de keuze!

Anoniem (Gast) 07-08 om 16:39

Van deze drie namen vind ik Isa het mooist!

Agnes (Gast) 07-08 om 19:41

Ik vind ze alle drie mooi, maar zou zelf Tirza kiezen. Het ligt er wat mij betreft met populaire namen ook aan of de achternaam vaak voorkomt. Als je kind Sophie de Vries heet zal ze later nauwelijks op internet te traceren zijn bijvoorbeeld. Is Sophia nog een optie? Komt iets minder vaak voor en een mengeling tussen Isa en Sophie.

Liv (Gast) 08-08 om 08:15

Ik zou absoluut voor Tirza gaan!! Isa is passé en Sophie veel te populair. Tirza vind ik heel mooi.

Tori 08-08 om 13:39

Ik zou denk ik voor Thirza gaan maar dan zo geschreven. Isa staat ook op mijn lijstje. Vind beide namen erg leuk. Thirza hoor je wat minder en daarom vind ik het net iets leuker.

madelene 09-08 om 09:55

Ik vind zonder twijfel Tirza een geweldig mooie meisjesnaam Krachtig en tegelijkertijd meisjesachtig . Stond ook op mijn lijstje bij ons oudste dochtertje 
Maar manlief vond het helaas niks deze naam . Het werd yara
vind ik ook mooi bij onze dochter en het paste echt meteen bij haar 
Maar altijd een zwak gehouden voor tirza. 

Vlinder (Gast) 09-08 om 18:03

Isa! Staat bij mij ook bovenaan't lijstje, al jaren en nu is't bijna zo ver (mits meisje). Overweeg echter wel eventueel iets andere vorm zoals Ise of Ize omdat Isa zoveel voor kwam...

Mia 10-08 om 19:51

Wat vind je van Ise? Net iets origineler dan Isa! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Isa, Tirza of Sophie?' in het Zwangerschapsforum