Naam voor onze jongen!

5 antwoorden en 31764951x bekeken

Sara (Gast) 20-08 om 17:24

Hoi Allemaal,
Op het moment ben ik 30 weken zwanger en zit nog steeds te twijfelen over de naam voor onze zoon!
We hebben 3 namen die we leuk vinden, maar er zitten nogal wat twijfels aan.
De eerste naam is Aron, deze naam heeft mijn voorkeur, het enige wat mij tegenhoud is dat een vriendin van de basisschool die ik nog steeds op facebook heb, deze naam al heeft gekozen voor haar kindje. Ik spreek haar verder nooit meer.
De tweede naam is Aiden, deze naam heeft is voorkeur voor mijn man, hierbij twijfel ik of hij te(niet verkeerd bedoeld) ordinair kan overkomen en daarbij heb ik het idee dat ik deze naam met een vriendin een keer heb besproken, zij vond dat volgens mij een leuke naam. 
De derde naam is Adam, dit is al een wat meer gekozen naam, gezien ik leerkracht ben is dat ook niet altijd handig. 
Graag jullie meningen, voorkeuren en  wellicht hebben jullie nog andere ideeën! Alvast bedankt.
Groetjes, Sara

reageer

Anoniem (Gast) 20-08 om 18:18

Als je Aron een hele mooie naam vind zou ik het vooral gewoon doen! Waarom niet? Als je die vriendin van de basisschool toch nooit meer spreekt zie ik het probleem niet? Dus ik zou als ik jou was daardoor totaal niet laten tegenhouden. Ik vind het een leuke naam! Aiden vind ik ook erg mooi!  Ik vind het totaal niet ordinair over komen hoor. Adam is niet zo mijn ding. Succes!

Agnes (Gast) 20-08 om 18:20

Ik vind Aron supermooi en zou de link met de vriendin van de basisschool zelf geen bezwaar vinden. Bij Aiden heb ik een beetje de zelfde associatie als jij. Adam is inderdaad superpopulair en zou ik zelf te populair vinden. Alternatieven: Abel, Alex, Art, Emil, David, Odin, Nathan, Jaron, Timon, Olaf.

Anoniem (Gast) 20-08 om 18:45

Ik vind Aron (of eigenlijk aaron zoals ik het ken ) een mooie naam en je kan inderdaad niet met de hele wereld rekening houden. Ik heb ook wel vrienden op Facebook die kinderen met dezelfde naam hebben maar dat kan toch altijd gebeuren als je elkaar niet echt ziet/kent. 

Serena 20-08 om 20:24

Ik vind Aiden het leukst, maar schat een vriendin van de basisschool die je nooit meer spreekt alleen nog op fb heb daar zal ik niet de naam van laten afhangen. Een van mijn dochters heet Xenia terwijl de dochter van een goede vriendin Xenaia heet (niet hetzelfde maar lijk wel veel op elkaar).
Adam vind ik ook leuk maar alleen als je het op z'n engels uit spreekt.

Debby (Gast) 20-08 om 21:58

Ik zou gewoon Aron doen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Naam voor onze jongen!' in het Zwangerschapsforum