apart maar niet rare namen

7 antwoorden en 29223591x bekeken

Raina (Gast) 20-02 om 16:53

Wij houden heel erg van net iets andere namen , het hoeft maar een letter te zijn die veranderd of word bijgevoegd en het een compleet ander naam word. of namen die je gewoon niet vaak hoort maar die je wel makkelijk kan onthouden.
bijv. 
Yeliz                              ipv Elize
Venna                           ipv fenna (komt toch anders over vind ik zelf)
Nour ilv Noor
Irem
Nanah
Kiana                           ipv Kiara 
Scarlett                        ipv Charlet
Alessia                        ipv Alicia

Dat zijn zo'n beetje de namen waar wij van houden.
De namen die we hierboven hebben vinden wij mooi, maar om bepaalde redenen niet kunnen. Bijvoorbeeld: Nanah is mooi maar ik kan het me niet goed voorstellen en vrouw van 40 die Nanah heet. Alessia vinden wij wel mooi, maar misschien teveel in de richting van kamper... Venna vinden wij wel anders maar toch iets te normaal. Nour rijmt op hoer.
En de andere namen zijn al gegeven aan familieleden of dicht bijstaande vrienden. of hij word hem gewoon niet.

Daarom vragen wij jullie dringend om hulp, ons nog ongeboren meisje word namelijk (Volgens de planning) al over 5 weken geboren.

reageer

Agnes (Gast) 20-02 om 20:57

Nouria, Noria, Tulia, Veda, Ember, Anaïs, Callista, Daya, Laisa, Maëva, Loïn, Esme, Milia, Loëlle, Ava, Fiore, Sinja, Carmen, Sifra (spreek je uit als siefra), Nisa, Junissa, Lani, Nyve, Lisolde, Dafina, Dimfna, Imelia, Lauressa/Laurissa, Charelle, Halina 

Anoniem (Gast) 20-02 om 23:03

Nica, Liva, Lune, Vajèn, Eliv, Dané, Nanne, Niene,  Nanouk, Elena, Eliane, Eliza, Feliz/Felice, Nomi, Flore,Janice, Tatum, Teske

Anna (Gast) 21-02 om 22:39

Danée 
Faya(h)
Amée 
Neva
June
Jule/Jula

Eloïse (Gast) 22-02 om 08:50

Lovia, Posy, Vilinde, Zeia, Alesta, Phosia, Avelie, Suelle, Emara, Florea, Valeia, Zola, Celoë, Soïse, Lizee, Thaxa, Evole, Maxise, Maloë, Marité, Zoleste, Emeia, Aloïse, Artelie, Nésita, Lavelle, Carice, Philine, Veria, Elinde.

Lisa (Gast) 22-02 om 14:03

Alessia een ordinaire naam?!
Dat is juist een heel klassieke Italiaanse naam...

Anoniem (Gast) 28-02 om 08:47

Ik heet zelf ook Venna. Als je kijkt naar de populariteit die Fenna opeens heeft, is het inderdaad opeens een wat 'gewonere' naam geworden. Ik ben echter nog steeds niemand tegen gekomen die ook Venna heet. Ik krijg overigens nog steeds vaak te horen: "Wat een mooie naam" of "Wat een bijzondere naam". Dus misschien toch niet heel gewoon.
Enige is dat ik wel altijd als het geschreven moet worden even moet vertellen dat het met een V is  Maar goed is vindt het met een V ook wel mooier.
Dacht missschoen kan het je helpen. Succes met kiezen! 

Elise (Gast) 28-02 om 16:17

Valeia, Carose, Celiva, Otesse

Je kunt reageren op dit onderwerp 'apart maar niet rare namen' in het Zwangerschapsforum