Vernoemen opa's

6 antwoorden en 28401286x bekeken

Anoniem (Gast) 10-05 om 17:24

Wij zijn op zoek naar de 2e naam voor een jongen. De eerste naam hebben we al en we willen graag vernoemen naar de beide opa’s. We zouden een (hippe) combi willen maken tussen Adrianus en Willem, iemand ideeën? 
We zijn benieuwd!

reageer

Anoniem (Gast) 10-05 om 17:37

Wij vernoemen ons kindje als het een jongetje wordt met de derde naam, Daan naar zijn opa Adrianus. 
Met de tweede voornaam wordt hij naar de andere opa vernoemd.
Ik vond het ook heel moeilijk, maar toch voor 3 voornamen gekozen, omdat een combinatie maken helemaal moeilijk is.
Misschien is ... Daan Willem dus iets?

Emme (Gast) 10-05 om 19:17

Ik heb een tijdje zitten puzzelen en kwam los van Daan en Willem, alleen uit op Aiden. Misschien vindt je dat té vergezocht. De A van Adrianus. I van Willem. D van Adrianus. E van Willem. N van Adrianus. 

Anoniem (Gast) 10-05 om 20:34

Het enigste wat ik kan bedenken is Adrie, Adrian, Will en Willie. 

Zonnebloempje10 10-05 om 20:58

Wij hebben onze dochter ook naar haar oma's vernoemd. Omdat de namen moeilijk te combineren zijn, hebben we de namen apart gehouden en er een hippere versie van gemaakt. Onze dochter heeft dus 3 namen. De 2e en 3e naam is dus vernoemd naar haar oma's. 
Bij ons zoontje gaan we hetzelfde doen, alleen dan vernoemen naar de opa's in de 2e en 3e naam . Zijn ook namen die niet te combineren zijn en natuurlijk ook leuk om bij beide kindjes hetzelfde te doen. 

Anoniem (Gast) 10-05 om 22:25

Wat grappig dat combi van Aiden, je bent in ieder geval al verder gekomen dan wij haha! Ik gok dat het inderdaad dan 2 namen extra worden naast de roepnaam! De namen van de oma's komen bijna helemaal overeen, waarvan ik zelf ook 1 naam heb dus voor een meisje is het niet moeilijk! 

Rose (Gast) 11-05 om 09:24

Het is heel moeilijk om in één naam te vernoemen naar twee mensen, dus misschien kun je beter een tweede en een derde naam doen? Maar ik zal wat proberen...

Adrianus en Willem: Winus, Wilar, Lemar
Adrianus: Daan, Adi, Ade, Adrien, Brian, Dorian, Ferian, Florian, Lorian, Rian, Binus, Finus, Janus, Linus, Rinus, Aris, Ares, Andar
Willem: Pim, Billy, Ville, Willis, Williamson, Liam, Giel, Willow, Callem, Flem, Lem, Lemuel, Wilson, Wilmar

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vernoemen opa's' in het Zwangerschapsforum