Jongensnaam Jones of Stan

10 antwoorden en 27960186x bekeken

Leetje (Gast) 31-05 om 13:07

Hallo Allemaal,
Het zal door de hormonen komen, maar ik twijfel ineens! 
Ik ben nu 33 weken zwanger en al vanaf het begin van de zwangerschap hebben wij de naam Jones in gedachten voor een jongen. Met 20 weken wisten we dat we een jongen krijgen en bleef de naam bovenaan het lijstje staan. We hebben vanaf begin af aan gezegd dat we alle opties open houden, maar we zijn hem eigenlijk al zo gaan noemen en de naam staat al op de proefdruk van het geboortekaartje.

Gister schoot ineens de naam Stan door m’n hoofd. Totaal wat anders, maar zo leuk! Mijn vriend vind het ook een leuke naam, maar nu weet ik dus niet wat we moeten doen. Houden we het bij Jones, wat we vanaf begin af aan al hadden of gaan we toch redelijk last minute ineens voor Stan?

Wat vinden jullie? En welke naam vinden jullie Überhaupt mooier? Het past allebei even goed bij de achternaam, dus daar hoeven we niet naar te kijken.

reageer

B. (Gast) 31-05 om 15:39

Jones is een Engelse achternaam (Janssen, oftewel Jans'zoon). Vind ik echt niet mooi als voornaam en ik denk dat veel mensen er vreemd van zullen opkijken.
Ga vooral voor Stan!

Anoniem (Gast) 31-05 om 19:45

Meningen verschillen natuurlijk. Maar ik hou totaal niet van de naam Jones. Ik vind Stan veel leuker! Maar vooral echt doen wat je zelf wilt natuurlijk!!

sterre 31-05 om 20:01

ik vind stan veel leuker
en vlotter
tja als jullie het alletwee leuk vinden stan zou ik gewoon voor stan gaan 
ik had de naam Remi al heel lang 
voor ons jongetje maar opeens voelde de naam niet meer juist hij schopte namelijk zo hard in mijn buik en was zo wild dat ik remi niet meer vond passen bij hem 
en wij veranderde van naam

Anoniem (Gast) 31-05 om 20:39

Ik vind Stan ook veel leuker. Jones vind ik echt in de merk/band/achternamen vallen. Dank altijd gelijk...Jack Jones als ik dat hoor. Maar goed ik vind ook morris  (morrison), Jackson enz vreselijk. Ieder zijn ding.

Anoniem (Gast) 31-05 om 20:41

Als je er niet van tevoren uit komt kun je altijd bij de geboorte nog kiezen wat je het best vind passen. Ik kon ook steeds maar niet beslissen toen ik opeens een andere leuke naam vond.

Anoniem (Gast) 01-06 om 10:48

Jones is leuk! 

Hummel (Gast) 01-06 om 12:21

Jones is een achternaam.

Lucas (Gast) 01-06 om 12:51

Jones? Nee, gewoon nee.

Anoniem (Gast) 01-06 om 14:03

Ik ga voor Stan. 

Noelle (Gast) 02-06 om 00:57

Stan!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Jongensnaam Jones of Stan' in het Zwangerschapsforum