Lea betekenis

2 antwoorden en 22347986x bekeken

Maria 27-08 om 00:30

Ik vind Lea een hele mooie naam, maar ik twijfel omdat ik ook rare betekenissen tegenkom. Zoals 'wilde koe' en 'iemand die tevergeefs moeite doet'. Het was ook een beetje raar persoon in de bijbel. Nu heb ik zelf niks met de bijbel, maar mijn familie wel redelijk. Er zijn ook leuke betekenissen bij de naam te vinden. Zouden jullie veel waarde hechten aan een achterliggende betekenis? 

reageer

Sofie 27-08 om 08:11

Ik zou daar niet te veel waarde aan hechten. Zoek het wel op voor de namen van mijn eigen kinderen maar ik vind het vooral belangrijk dat je de naam leuk en mooi vindt. Ik heb eigenlijk nog nooit de betekenis van iemand anders z’n naam opgezocht. Als bv vrienden een baby krijgen. Als jullie het een mooie naam vinden zou ik er gewoon voor gaan! 

Anoniem (Gast) 28-08 om 21:47

Ik heb bij de naam van mn zoontje ook verschillende betekenissen gevonden. Maar de betekenis die mij aanspreekt telt voor mij. Ik heb dan ook met dopen opgeschreven wat de naam en betekenis voor mij zijn. Je zal voor vele namen meer betekenissen vinden.

Lea is een mooie naam. Antilope is bv ook een betekenis en een mooi sierlijk dier, dus niet verkeerd om naar genoemd te zijn. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Lea betekenis' in het Zwangerschapsforum