Evi of Lieve

4 antwoorden en 22472823x bekeken

Lenne (Gast) 28-08 om 23:18

Ik ben bijna uitgerekend van ons eerste kindje, een dochter. Ruim 8 maanden hebben wij gedacht haar Evi te gaan noemen. En ik vind het nog steeds een prachtige naam .. alleen jammer dat je hem zo vaak hoort (hier in de omgeving iig). Nu vinden mijn man en ik de naam: Lieve ook prachtig. Alleen hoe gek is dat? Lieve lieve gaan mensen zeggen of stoute. Maar is dat een probleem? Zou dit kunnen leiden tot pestgedrag van leeftijdsgenootjes? Wat vinden jullie? Bij voorbaat dank voor de reacties! Liefs

reageer

Debbie (Gast) 29-08 om 21:01

Met Evi kun je niet zoveel, maar met -eef kun je weer rijmen. Om die reden zou je dan Evi en Eva ook al niet meer kiezen. En Jeroen loopt altijd met poep onder zijn schoen. Zo kun je nog even doorgaan en is er bij elke naam wel iets te bedenken.
Evi is een leuke naam en Lieve ook. 

Lou (Gast) 30-08 om 13:16

Ik vind ze beide mooi, maar Lieve het mooiste! 

Onze dochter heet Evie (Gast) 08-09 om 09:29

Onze dochter heet Evie. Wij hadden de naam al zo lang en toen kwam deze ineens in de top 10. Voor ons was ze al een echte Evie, hier is het achteraf gezien gelukkig nog niet zo populair, maar wel expres met ie gedaan. Dat komt minder vaak voor dan met een i of y. Ik zou dus voor Evie gaan!????

Ikkie (Gast) 08-09 om 20:20

Lieve vind ik ecjt verschrikkelijk 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Evi of Lieve' in het Zwangerschapsforum