Noor, Ella of Aimée

6 antwoorden en 21756797x bekeken

R. (Gast) 16-10 om 19:58

welke naam zouden jullie kiezen,En waarom?

reageer

Lou (Gast) 16-10 om 21:25

Ik vind ze allemaal mooi! Ikzelf zou kiezen voor Noor, omdat ik houd van oud hollandse namen. Maar je kiest niet verkeerd! 

Anoniem (Gast) 17-10 om 06:55

Noor of Aimée!  
Noor is vooral lekker kort en pittig maar heel leuk!
Aimée vind ik mooi staan, maar hoe spreek je hem precies uit? 

Ik hou zelf niet zo van de naam Ella. Ik ken iemand die zo heet die al aardig op leeftijd is. Daarom vind ik de naam in mijn ogen wat ouderwets. Maar ik vind de naam ook niet zo mooi sorry.
Succes met je keuze!

Anoniem (Gast) 17-10 om 07:44

Bedankt voor de reacties! Aimée spreek je uit op z'n frans, dus eh-mee. Dat is precies onze twijfel bij deze naam, dat mensen niet weten hoe ze het uit moeten spreken als je het leest en Ella opzich leuk maar we hadden een beetje dezelfde twijfel idd, of het niet teveel aan de naam ellen van "vroeger" moet denken en dus wat ouderwets is. 
Noor een favoriet! Geen twijfel over de naam zelf maar het enige "minpuntje" dat de naam erg populair is en dus veel voorkomend.

Lou (Gast) 17-10 om 12:36

@anoniem; misschien dat het in mijn omgeving anders is, maar ik ken slechts een paar 'Noren'. Deze zitten niet in dezelfde leeftijdscategorie en ook niet in dezelfde klas. 

Anoniem (Gast) 17-10 om 19:51

Ik vind Noor de allerleukste naam. Klinkt lekker vrolijk en vlot. Ella vind ik ook erg leuk. Aimee Vind ik wat minder.

Syll (Gast) 17-10 om 21:58

Ella ! Wij hebben er hier eentje van 3 maanden .. super goede en veel reacties op gehad .. dat we zelf schrokken iedereen het zo mooi vond 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Noor, Ella of Aimée ' in het Zwangerschapsforum